Bu da güzel ancak bir de telefon dik şekilde deneseniz iyi olur gibi.

Zaten öyle denemiştim ilk başta fakat çapraz daha hoşuma gitmişti.

1767128668504.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Responsive yaparsan onu da halletmiş olursun.

Vue harika araçtır. Güzel seçmiş.
Hocam ChatGPT, Gemini, Claude gibi yapay zeka modellerine sordum. Kolay bir şey olsun dersen NiceGUI kullan dediler. Eğer profesyonel bir şey istersen Backend için FastAPI, Frontend için Vue.js, Tasarım/UI için Quasar kullan dedi. En iyi ekosistem senin için bu olur diye açıkladı.

Responsive yaparsan onu da halletmiş olursun.

Vue harika araçtır. Güzel seçmiş.
Hocam peki Vue yerine SvelteKit kullansak nasıl olur? Yapay zeka yeni mimari diye, az kod ile çok iş diye SvelteKit öneriyor. Sunucu yükü daha az olur, web sitesi daha hızlı çalışır diyor.

Son düzenleme:
Hocam ChatGPT, Gemini, Claude gibi yapay zeka modellerine sordum. Kolay bir şey olsun dersen NiceGUI kullan dediler. Eğer profesyonel bir şey istersen Backend için FastAPI, Frontend için Vue.js, Tasarım/UI için Quasar kullan dedi. En iyi ekosistem senin için bu olur diye açıkladı.

Hocam peki Vue yerine SvelteKit kullansak nasıl olur? Yapay zeka yeni mimari diye, az kod ile çok iş diye SvelteKit öneriyor. Sunucu yükü daha az olur, web sitesi daha hızlı çalışır diyor.
SvelteKit çok iyidir. .svelte uzantılarıyla yapılır.

SvelteKit çok iyidir. .svelte uzantılarıyla yapılır.

Hocam ben zaten Frontend tarafı işin SvelkeKit kullanacağım. Backend tarafı için FastAPI kullanacağım. İlk başta yapay zeka Vue önermişti. Forumda SvelteKit görünce, onu sordum. SvelteKit, senin mimarin için daha avantajlı falan diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tasarım ve sayfa yapısı olarak biraz daha aklımdaki yapıya yaklaştım. Bu yeni tasarım ve yapı için ne diyorsunuz? Hala birkaç eksik var fakat genel olarak bu şekil üzerinden ilerlemeyi planlıyorum. https://www.eduvoice.social/

Not : Sizce bu neo-brutalist yapıda mı devam etmeliyim yoksa daha modern ve daha profesyonel duran bir tasarım yapısıyla mı devam etmeliyim?

@barishizm, @mete01, @let it happen arkadaşlar merhaba, sitenin bu yeni tasarım ve sayfa yapısı için ne diyorsunuz? Bu arada konuya siz ilgili cevaplar verdiğiniz için sizleri etiketledim. Umarım rahatsızlık vermemişimdir.

Not : bazı yerlerde hala renk, animasyon ve font tutarsızlığı var onları düzenlemeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tasarım ve sayfa yapısı olarak biraz daha aklımdaki yapıya yaklaştım. Bu yeni tasarım ve yapı için ne diyorsunuz? Hala birkaç eksik var fakat genel olarak bu şekil üzerinden ilerlemeyi planlıyorum. https://www.eduvoice.social/

@barishizm, @mete01, @let it happen arkadaşlar merhaba, sitenin bu yeni tasarım ve sayfa yapısı için ne diyorsunuz? Bu arada konuya siz ilgili cevaplar verdiğiniz için sizleri etiketledim. Umarım rahatsızlık vermemişimdir.

Not: Bazı yerlerde hala renk, animasyon ve font tutarsızlığı var onları düzenlemeyi unutmuşum.

Merhaba. İki sorun buldum. Yukarıdaki yazılar mobil sitedeyken birbirine giriyor. Bir de kendi üniversitemin logosunun koyulmaması üzdü.:D harici olaeak bir şey fark etmedim biraz daha bakınıp söylerim. Elinize sağlık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260215_114727_Chrome.webp
    Screenshot_20260215_114727_Chrome.webp
    462,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20260215_114818_Chrome.webp
    Screenshot_20260215_114818_Chrome.webp
    400,6 KB · Görüntüleme: 28
@mete01
Merhaba. İki sorun buldum. Yukarıdaki yazılar mobil sitedeyken birbirine giriyor. Bir de kendi üniversitemin logosunun koyulmaması üzdü.:D harici olaeak bir şey fark etmedim biraz daha bakınıp söylerim. Elinize sağlık.
Hocam tüm logoları ekleyemedim, ek olarak mobil görünüm kısmına daha geçmedim. Açıkçası bilgisayardan bakabilirseniz daha iyi olur.

Ek olarak şu kısmı şu şekilde yapsan daha iyi olur veyahut şu tarz şeyler eklesen daha iyi olur dediğiniz şeyler var mı?