Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Denedim, çok fazla bekletiyorlar. Konuyu 20 dakika önce açtım hala bekliyorum.
Başka seçenek gözükmüyor hocam. Ya bankaya gideceksiniz, ya da müşteri hizmetlerine ulaşacaksınız.Denedim, çok fazla bekletiyorlar. Konuyu 20 dakika önce açtım hala bekliyorum.
Rauf
Uzman
ATM, kartı yutmadı mı?Büyük bir aptallık yapıp ATM'de şifreyi 3 kez yanlış girdim. Blokeyi nasıl kaldırabilirim bankaya gitmeden. Bileniniz var mı?
cemkaraca
Yetkin
Hayır geri verdi, şifreyi 3 kez yanlış girdiğiniz için kart bloke oldu dedi ekranda.
Up. Konu güncel beyler. Hala çözüm bulamadım.
Bu arada telefonda yapıkredi uygulamasına girip QR koddan para yatırıp çekebiliyorum sadece kartta sıkıntı var.
murim
Uzman
Hafta sonu zor ulaşırsın müşteri hizmetlerine en sağlıklısı yarın sabah Yapı Kredi'ye gidip durumu anlat. TEB de sıra beklerken yaşlı bir nine gelip böyle hatalı şifre girmişti şubedeki hanım telefonuz yanında mı deyip durumu halletmişti 5 dakikada.
cemkaraca
Yetkin
Aynen muhtemelen pazar günü olduğu için ulaşamıyorum. Zaten haftasonu bankalar da kapalı. En iyisi yarın şubeye gitmek sanırım. Teşekkür ederim.Hafta sonu zor ulaşırsın müşteri hizmetlerine en sağlıklısı yarın sabah Yapı Kredi'ye gidip durumu anlat. TEB de sıra beklerken yaşlı bir nine gelip böyle hatalı şifre girmişti şubedeki hanım telefonuz yanında mı deyip durumu halletmişti 5 dakikada.