12578

Deneyimli
Makaleler
15
Benim yaptığım en gereksiz alışvariş daha doğrusu alışverişler moda ile ilgili. Örnek vermem gerekirse hepsi marka olmakla beraber(örnek olarak prada, Armani, Tom Ford) 13 tane takım elbisem var.(13'te durduran neydi demeyin) şimdi hiçbirinin yüzüne bakmıyorum. Arada sırada kendime ben bunları niye aldım diyorum. Mesela daha iki hafta önce u. S. Polo'ya gittim.(ürünlerini seviyorum hen uygun hem kaliteli) 15K'lık bir alışverişim oldu. Daha ürünler poşette duruyor. Etiketlerini bile sökmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf arşivcilik adına 600+300 GB PDF ve video dosyasını indirmek için Turbobit ve Mega premium hesabı alıp VDS kiralamıştım. VDS'den çalışan telegram botları ile tüm dosyaları indirip Telegram'a upload ettirmiştim. Şu anda 2TB SSD'min yarısında onlar var ve 100GB'ı dışındakileri hiç açmamışımdır bile.

Ben indirdikten 1-2 ay sonra tüm veriler silindi ve tamamı büyük ihtimalle sadece bende var. Turbobit'in günlük 40 GB limitine rağmen 1 günde VDS'in hızından ötürü 100 GB'dan fazla dosya indirebiliyordum. :D

IMG-20241222-WA0002.webp

En gereksiz alışverişlerim:

F1 23
EA FC 25
990 PRO 2 TB ( Git Renegade alsana niye 7 bin lira 990 PRO'ya veriyorsun ki? Gerçi Samsung tercih etme sebebimde diğer SSD'ler de Samsung diyeydi. Memnundum başka parçada huzur aramayım kafasıyla fazladan para çullanmıştım.)
Samsung Watch 4 Classic( 2 bin daha ver git Seiko 5 al işte. Akıl akıl gel...)
6-7K yatırdığım Valorant hesabım ban yemesine rağmen sonra gidip bir daha hesap açıp bir daha 7 bin harcama yapmak(Para yatırdığım online oyunda hile açmam, arkadaşım hile açmış. Adamlar da geçmişe yönelik girdiği her hesaba ban atmış. Benimki de arada yandı)

En son hatayı EA FC 25 ile yaptım. Artık kafaya koydum harcama yapmam. O para gerekirse çürüsün. İhtiyacım yoksa almam.

Benim yaptığım en gereksiz alışvariş daha doğrusu alışverişler moda ile ilgili. Örnek vermem gerekirse hepsi marka olmakla beraber(örnek olarak prada, Armani, Tom Ford) 13 tane takım elbisem var.(13'te durduran neydi demeyin) şimdi hiçbirinin yüzüne bakmıyorum. Arada sırada kendime ben bunları niye aldım diyorum. Mesela daha iki hafta önce u. S. Polo'ya gittim.(ürünlerini seviyorum hen uygun hem kaliteli) 15K'lık bir alışverişim oldu. Daha ürünler poşette duruyor. Etiketlerini bile sökmedim.
Aylarca bekleyip çıktığında 18 dolara Gray Zone Warfare almıştım. Bozuk oyunu sırf meraktan şana vere vere 4 saat oynadım, 2 saati geçtiği için de iade alamadım.