gustavo 3 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.158 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.131 Yer Türkiye 30 Temmuz 2026 #1 Belki ileride devam ettiririm ancak şimdilik ara verdiğim oyun projem için çizdiğim birkaç pixel art'ı ve animasyonu buraya bırakıyorum. Kendimi daha da geliştirebilmek adına yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Belki ileride devam ettiririm ancak şimdilik ara verdiğim oyun projem için çizdiğim birkaç pixel art'ı ve animasyonu buraya bırakıyorum. Kendimi daha da geliştirebilmek adına yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
RamKokusuSeven 38 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.888 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.276 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 30 Temmuz 2026 #2 gustavo dedi: Belki ileride devam ettiririm ancak şimdilik ara verdiğim oyun projem için çizdiğim birkaç pixel art'ı ve animasyonu buraya bırakıyorum. Kendimi daha da geliştirebilmek adına yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 269927 Genişletmek için tıkla... Güzel beğendim hocam. Hangi oyun motoru? Ben GDevelop başladım. Karakterler KSP karakterleri gibi küçük olmuşlar
gustavo dedi: Belki ileride devam ettiririm ancak şimdilik ara verdiğim oyun projem için çizdiğim birkaç pixel art'ı ve animasyonu buraya bırakıyorum. Kendimi daha da geliştirebilmek adına yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 269927 Genişletmek için tıkla... Güzel beğendim hocam. Hangi oyun motoru? Ben GDevelop başladım. Karakterler KSP karakterleri gibi küçük olmuşlar
KS KS gustavo 3 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.158 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.131 Yer Türkiye 30 Temmuz 2026 #3 RamKokusuSeven dedi: Güzel beğendim hocam. Hangi oyun motoru? Ben gdevelop başladım. Karakterler ksp karakterleri gibi küçük olmuşlar Genişletmek için tıkla... Şu sıralar GDevelop'un kaynak kodunu özelleştirdiğim bir versiyonunu kullanıyorum ben de.
RamKokusuSeven dedi: Güzel beğendim hocam. Hangi oyun motoru? Ben gdevelop başladım. Karakterler ksp karakterleri gibi küçük olmuşlar Genişletmek için tıkla... Şu sıralar GDevelop'un kaynak kodunu özelleştirdiğim bir versiyonunu kullanıyorum ben de.
RamKokusuSeven 38 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.888 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.276 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 30 Temmuz 2026 #4 gustavo dedi: GDevelop'un kaynak kodunu özelleştirdiğim bir versiyonunu kullanıyorum ben de. Şu sıralar. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel.
gustavo dedi: GDevelop'un kaynak kodunu özelleştirdiğim bir versiyonunu kullanıyorum ben de. Şu sıralar. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel.
Syntax 71 Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Beğeniler 1.993 30 Temmuz 2026 #5 Tasarımlar temel olmuş. Gölgelendirme ile daha iyi olabilir. Aynı şekilde animasyonlar da temel olmuş. Üstünde durularak daha iyi yapılabilir. Elinize sağlık.
Tasarımlar temel olmuş. Gölgelendirme ile daha iyi olabilir. Aynı şekilde animasyonlar da temel olmuş. Üstünde durularak daha iyi yapılabilir. Elinize sağlık.
Bruhistan 13 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.204 Çözümler 1 Beğeniler 1.189 30 Temmuz 2026 #6 Valla ben beğendim. Pixel artlar daha da geliştirilebilirse güzel olur.
Xackwild 71 Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 132 30 Temmuz 2026 #7 Gayet güzel görünüyor. Eline sağlık.