Wagyu eti mi ne var mış aslında o ne yenirSon uyku olsa bile uyumadan önce bir güzel tıkınırdım.
Aç ölmek istemem.
Detaylar
Kim cevapladı?
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Aslında konuyu başta yanlış yaptım.
Tüm istekleriniz olacak ise desem. Ben dahil herkes bayağı abartacak.
Et güzel tercih ama bayağı yağlı diyorlar fiyatı tuzlu bayağı.
Emre Human
Üstün
Güzel manzarası olan bir yerde oturup anıları film şeridi gibi gözden geçirirdim sigara eşliğinde.Göklerden bir güç size bu mesajı iletti. Ne yaparsınız? Saçma cevaplar olabilir. Kirli düşüncelerden uzak durun.
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
İsterseniz eşlikçiniz olabilirim efendim.Güzel manzarası olan bir yerde oturup anıları film şeridi gibi gözden geçirirdim sigara eşliğinde.
Pluxy01
Becerikli
Porsche 911 çalardım.
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Güzel bir tercih.
1 gecede olacak iş mi bilemem orasını.
Gelin hocam size ben ısmarlayayım karşılıklı yiyelim.Aslında konuyu başta yanlış yaptım.
Tüm istekleriniz olacak ise desem. Ben dahil herkes bayağı abartacak.
Et güzel tercih ama bayağı yağlı diyorlar fiyatı tuzlu bayağı.
Aslında birkaç saatlik zevk için -zaten nasıl olsa sabaha doğru öleceğiz- bir Ferrari kiralar aynı istikamet üzerinden basarım.
doiya
Uzman
Ağzıma sürmeyeceğime dair defalarca söz verdim ve içmiyorum ama yani tadını merak etmiyorum da değil
Senin yerine ben denedim hocam. Ortaokul birdeyken yemin etmiştim.Ağzıma sürmeyeceğime dair defalarca söz verdim ve içmiyorum ama yani tadını merak etmiyorum da değil![]()
Neyse şimdi merak etmeye başladım reşit değildim yeminim tutmaz diye bir sigara içtim ve sonra tekrar yemin ettim ama bu sefer yeminim geçerli