Merhaba arkadaşlar ameliyat ile ilgili tecrübelerimi sizlere aktarmak isterim;

Öncelikle bu ağrı yaklaşık 1 sene önce şiddetli bir şekilde mide bölgesinde başladı. Bu ağrıların sonucunda Tomografi, Ultrason, EKG, Endoskopi gibi testler yapıldı. Bu testler tabii ki aynı gün yapılmadı, Endoskopi için uzun bir tarih verildi o tarihte yapıldı. Endoskopiden sonra 1 ay patoloji sonucunu bekledik. Patoloji sonucundan sonra doktor bize Anestesi için tarih verdi, bu tarihte gelin anestesi dosyanızı onaylatın ameliyat listesine ekleyelim sizi dediler. Ondan sonra o gün anestesi doktoruna gözüktük, ameliyat için onay verildi. Bana sadece Asistana telefon numaranı bırak, ameliyat günü belli değil seni arayacaklar dedi. Bende asistan doktoruna numaramı bıraktıktan sonra Pazartesi günü akşamı beni Hastaneden arayıp Salı günü ameliyatınız var dediler. Bu süreçlerin tümü Özel hastane değil; devlet hastahanesinde yaşandı. Ben aralığa kalır diyordum ama kısa bir sürede ameliyata aldılar. Sabah 07:30 da burada olun dediler.

Ben saat 07:30'da orada oldum; Ameliyathane'ye hazırlamaları yaklaşık 15 20 dakika arası sürdü, Saat 08:00'da ise kendimi Ameliyathane'de buldum ortam oldukça soğuktu tabii. Ekipmanların bağlandıktan sonra en son doktorun sadece bana "uyuyorsun" dediğini duydum ondan sonrasını duymadım. 1 gün hastanede kaldıktan sonra ertesi gün saat 11'de beni taburcu ettiler. Gerçekten ameliyattan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Taşı aldırtıktan sonra üstümden büyük bir yük kalktı diyebilirim. Ayrıca çabuk toparladım.

Tabii ki bundan sonraki süreç tamamen yediğimiz ve içtiğimiz sürece göre ilerleyecek. Yağlı yiyecekler kesinlikle yasak. Demem o ki tekrar üstüne basa basa söylüyorum, özellikle bu genç yaşlarda belli etmez ama 10 sene sonra veya 20 sene sonra bu belli olur. Güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Saygılar. :temenni:
Geçmiş olsun tekrardan. Memnun kaldığınız için soruyorum, devlette hangi hastane ve doktorunuzu paylaşabilir misiniz?

Geçmiş olsun tekrardan. Memnun kaldığınız için soruyorum, devlette hangi hastane ve doktorunuzu paylaşabilir misiniz?

KVKK gereği doktorun ismini paylaşmak doğru olmaz ama, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde oldum. Genel Cerrah bölümünde 2 doktor var, ikisi de çok iyi. Onu söyleyebilirim.