d703648e5db6c2e16201907bc2927951.gif

1 hafta daha tatilim var.

O da güzel iş. Kötüleniyor ama günde 8 saat çalışıyorsunuz.

Kasiyerler sadece kasaya bakıyor zannediyorsunuz sanırım :D mal geliyor onu indiriyorlar, ürünleri diziyorlar, SKT kontrolü yapıyorlar, fiyat etiketi değiştiriyorlar, paspas atıyorlar, ürünler bittikçe tekrar diziyorlar. Üstelik oturmak için bir sandalyeleri yok 8 saat ayaktalar.

Kasiyerler sadece kasaya bakıyor zannediyorsunuz sanırım :D mal geliyor onu indiriyorlar, ürünleri diziyorlar, SKT kontrolü yapıyorlar, fiyat etiketi değiştiriyorlar, paspas atıyorlar, ürünler bittikçe tekrar diziyorlar. Üstelik oturmak için bir sandalyeleri yok 8 saat ayaktalar.
Yoo, genel olarak çalışır. Her bir şeye bakar. Zaman geçer hızlıca. Kötü değil o kadar, fabrikada çalışmaktan iyidir :D.

Buna sorun çıkaran müşterisi, çamurlu ayakla gireni, sürekli rafları karıştıran veledi falan girince daha da çekilmez oluyor. Bazı kodlar var bu kodları kasaya girmen lazım ezberlemen lazım falan, kasiyerlik çok zor iş.

Ben bir ara bu yüzden keşke bebek kalsaydım diyorum çünkü hayatları çok iyi, her istedikleri oluyor ve hiçbir şey de yapmıyorlar. Ama bebek kalmanın deazavantajları var benim için, video oyunları oynayamamak.

Bebekler bir süre bebek kaldıkları için her istedikleri oluyor. Ömrünün sonuna kadar bebek kalsan kendi ihtiyacını kendin görürsün muhtemelen.