Bence o kadar takılmayın. Ben de eskiden çok takıntılıydım boy konusuna fakat şu an hiç umurumda değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ❤Daha uzarsın canım. Ne kadar uzarsın onu bilemeyiz ama daha uzarsın.
Dayım 180-181.Ek bir özellik sağlamaz ki. Spor ayakkabı giyseniz zaten 2cm uzarsınız hocam. En kötü sabah dışarı çıkmadan önce birisi ayaklarınızdan biri de diğer taraftan çekse geçici olarak uzarsınız. O yüzden 2-3cm uzamasanızda dert etmeyin. Eğer ailenizde 180 veya üzeri varsa uzarsınız büyük ihtimalle. Her şey genlere bağlı.
Dayılarım 178-181.Nereden bilelim genlerini açıp bakamadığımıza göre? Tahmin yürütsek desek annenin boyu kaç babanın boyu kaç sülalenizin boy ortalaması kaç onlar da yok.
Çok takılmıyorum ama 180 olsam iyi olur.Bence o kadar takılmayın. Ben de eskiden çok takıntılıydım boy konusuna fakat şu an hiç umurumda değil.
Hocam o işler tamamen karışık. Benim dayım 1.75 ya var ya yok benim boyum 1.85 veya daha uzun. Tamamen akışına bırakmak gerek. Ne olacak diye düşünmekten fayda gelmiyor. Böyle düşünmek yerine boyunuza etki edecek sporları yapabilirsiniz.Hocam dayınız 180 ise olma ihtimaliniz var. Ama net olacaksınız diye de bir şey yok. Zamanla öğrenirsiniz. Veya üstte arkadaşların dediği gibi bir doktora gidip epifiz plağınızın kapanıp kapanmadığını öğrenebilirsiniz.
Zaten yapıyorum yapmasam daha kısa kalabilirdimHocam o işler tamamen karışık. Benim dayım 1.75 ya var ya yok benim boyum 1.85 veya daha uzun. Tamamen akışına bırakmak gerek. Ne olacak diye düşünmekten fayda gelmiyor. Böyle düşünmek yerine boyunuza etki edecek sporları yapabilirsiniz.
Hocam o işler tamamen karışık. Benim dayım 1.75 ya var ya yok benim boyum 1.85 veya daha uzun. Tamamen akışına bırakmak gerek. Ne olacak diye düşünmekten fayda gelmiyor. Böyle düşünmek yerine boyunuza etki edecek sporları yapabilirsiniz.
Ya neyse 2-3 cm de uzarım yeter zor bir şey değil.Bayağı karışık. Mesela benim ablamla aramızda neredeyse 25cm fark var. Dediğiniz gibi aşırı kısa olunmadığı sürece bir sorun yok.