180 olmak için iyi bence ya.

Açık muhtemelen.

Onu sen bilemezsin. Gideceksin doktor bakacak sana ortalama şu zamanda kapanır diyecek. Bugün şu an kapanacağının veya 21'e kadar kapanmayacağının bir garantisi yok. Belki bugün son 1 cm boyun uzar bir daha uzamaz. Belki. Yani ona doktor karar verir film çektirir bakar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bi' yaş yok bunun için. Epifiz plakların kapandıysa uzamayacaksın. Erkeklerde 16-20 arası bir noktada kapanıyor bu plak. Kızlarda da 14-18 arası bir noktada.

Daha uzarsın canım. Ne kadar uzarsın onu bilemeyiz ama daha uzarsın.
Teşekkürler ❤

Ek bir özellik sağlamaz ki. Spor ayakkabı giyseniz zaten 2cm uzarsınız hocam. En kötü sabah dışarı çıkmadan önce birisi ayaklarınızdan biri de diğer taraftan çekse geçici olarak uzarsınız :D. O yüzden 2-3cm uzamasanızda dert etmeyin. Eğer ailenizde 180 veya üzeri varsa uzarsınız büyük ihtimalle. Her şey genlere bağlı.
Dayım 180-181.

Nereden bilelim genlerini açıp bakamadığımıza göre? Tahmin yürütsek desek annenin boyu kaç babanın boyu kaç sülalenizin boy ortalaması kaç onlar da yok.
Dayılarım 178-181.

Bence o kadar takılmayın. Ben de eskiden çok takıntılıydım boy konusuna fakat şu an hiç umurumda değil.
Çok takılmıyorum ama 180 olsam iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dayınız 180 ise olma ihtimaliniz var. Ama net olacaksınız diye de bir şey yok. Zamanla öğrenirsiniz. Veya üstte arkadaşların dediği gibi bir doktora gidip epifiz plağınızın kapanıp kapanmadığını öğrenebilirsiniz.
Hocam o işler tamamen karışık. Benim dayım 1.75 ya var ya yok benim boyum 1.85 veya daha uzun. Tamamen akışına bırakmak gerek. Ne olacak diye düşünmekten fayda gelmiyor. Böyle düşünmek yerine boyunuza etki edecek sporları yapabilirsiniz.

Hocam o işler tamamen karışık. Benim dayım 1.75 ya var ya yok benim boyum 1.85 veya daha uzun. Tamamen akışına bırakmak gerek. Ne olacak diye düşünmekten fayda gelmiyor. Böyle düşünmek yerine boyunuza etki edecek sporları yapabilirsiniz.

Bayağı karışık. Mesela benim ablamla aramızda neredeyse 25cm fark var. Dediğiniz gibi aşırı kısa olunmadığı sürece bir sorun yok.