S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, hayırlı akşamlar dilerim.

Bir konu merak ettim, sizde de böyle mi: Ben 28 yaşındayım, Eylül'de 29 olacağım Allah nasip ederse. Şunu merak ediyorum: Yaş ilerledikçe FPS oyunlarına olan ilgim yavaş yavaş azalmaya başladı. Eskiden Valorant veya CS:GO gibi oyunlardan zevk alıyordum, şimdi ise artık zevk almıyorum. Bunun yerine hikâyeli oyunlara olan ilgim daha fazla arttı.

Merhaba arkadaşlar, hayırlı akşamlar dilerim.

Bir konu merak ettim, sizde de böyle mi: Ben 28 yaşındayım, Eylül'de 29 olacağım Allah nasip ederse. Şunu merak ediyorum: Yaş ilerledikçe FPS oyunlarına olan ilgim yavaş yavaş azalmaya başladı. Eskiden Valorant veya CS:GO gibi oyunlardan zevk alıyordum, şimdi ise artık zevk almıyorum. Bunun yerine hikâyeli oyunlara olan ilgim daha fazla arttı.

3 arkadaş Discord'da sürekli oyun oynardık CS olsun Valorant olsun Rust olsun olmadı korku oyunu bulup birimiz oynar diğerlerimiz izlerdi ama şimdi zevk bile almıyoruz açıyoruz DC muhabbet YouTube video kapıyoruz sanırım hayata karşı bir problem var.

Yaş ilerledikçe daha çok olgunlaşıyorsun ve önceden sevdiğin şeyler sana garip ve sıkıcı geliyor. Bu yüzden. Mesela bende birkaç ay öncesine kadar oyunları çok oynuyordum ama şimdi günde 1-2 saat anca oynayabiliyorum. Sıkıcı geliyor. Onun yerine forumda takılıyorum, dizi falan izliyorum. Bence akışına bırak. Bu duygular gelip geçer eğlenmene bak.

31 yasindayim sadece Battlefield Online modu ve RDR 2'den zevk aliyorum. Wildrift te guzel. Eskiden sıkca oynadigim online oyunlar Silkroad Online gibi keske hic bulasmasaymisim diyorum bosuna zaman harcadik. En iyisi hic bulasmamak online RPG oyunlarina. Bunu gec anladim biraz. Suan icin ise bilgisayarim falan olmadigindan dolayi hic bir oyunu oynamiyorum fakat aramiyorumda PC olsaydi BF 6'ya saatlerimi gomerdim. xD

Yaş ilerledikçe daha çok olgunlaşıyorsun ve önceden sevdiğin şeyler sana garip ve sıkıcı geliyor. Bu yüzden. Mesela bende birkaç ay öncesine kadar oyunları çok oynuyordum ama şimdi günde 1-2 saat anca oynayabiliyorum. Sıkıcı geliyor. Onun yerine forumda takılıyorum, dizi falan izliyorum. Bence akışına bırak. Bu duygular gelip geçer eğlenmene bak.
Zaten zamanda olmuyor oynamak icin. 🤣😅

İnsanın hem fikirleri hem de yönelimleri değişiyor büyüdükçe.

Misal yeni bir çok oyunculu rekabetçi oyuna adapte olmak için günlerini vermen gerekiyor, sonra kendine bir soru soruyorsun "benim vaktim bunca efora değer mi?" diye. :)

31 yaşımdayım, hala aynı oyunları oynuyorum ben.
1756069789511.webp

Oldukça değişiyor çoğu zaman çay alıp öyle takılmalık oyunlar oynaması geliyor insanın kenshi, Bannerlord, Age of Empires, bunlar gibi ama şöyle bir şey vardı 15 yıl önce falan sürekli aynı oyunlar yerine türüne göre güzel işler vardı ama şimdi Simulator tutarsa herkes yapıyor ondanda sıkılmış olabilirsin.

Suan icin ise bilgisayarim falan olmadigindan dolayi hic bir oyunu oynamiyorum fakat aramiyorumda PC olsaydi BF 6'ya saatlerimi gomerdim. xD
Dying Light - GTA 6 gibi oyunlara yükseldiğim için bilgisayar toplamaya karar verdim, bilgisayarı alınca da yüzüne bakmayacağıma eminim.
Ne hallere düştük. 😂

Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. Hemen hemen yaşıt sayılırız. 94 dogumluyum. Fps oyunlarına 2004 yılında Counter-Strike 1.5 ile başladım. Hala fps oyunları oynamaya devam ederim. Sanırım hiçbir zaman vazgeçemeyeceğim.

Benim 20'de değişip bitti, 29-30'u düşünemiyorum. CS girsem başım ağrır şu an. Assetto Corsa ve The Long Dark oynuyorum sadece, onlar da günde 2 saati geçmez. Normal herhalde yaşla birlikte değişmesi.