Ahlelas cin kabilesi gelmiş, hemen Süleyman'ın mührünü bas gitsin.Evet, tam şu an yataktayım, elimde telefon. Sanki şu an yatağın arkasından biri bana bir şey mırıldanıyormuş gibi bir ses geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 71
Üstün
- Makaleler
- 1
İlk defa ben değilim. Telefondan geliyor olmasın?
Aklıma baso hikayeleri geldi.Ahlelas cin kabilesi gelmiş, hemen Süleyman'ın mührünü bas gitsin.
kaanleclerc 1
Becerikli
Telefon geldi mi hocam?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 1
Gün içinde aşırı yorulduğumuz zamanlarda, herhangi bir olaydan etkilenmiş olduğumuzda veya kendimizi kötü hissettiğimiz dönemlerde bu tarz hayaller veya rüyalar görmemiz normaldir hocalarım.
ElonXMusk 71
Üstün
- Makaleler
- 1
Nikki döver o beceriksizi.
dixtuel 7
Uzman
B
Ben bir tane daha koyayım konuya. Gece oldu, sabaha kadar konuşsak yeridirşimdi ben 2023 yazı falan işte salonda yatıyorum, tek püfür püfür klima var. İşte gece uyandım, açtım TV'den film izliyorum, Spider-Man. Gece 4 gibi oldu olmadı, ben camı açtım, size tarif edeyim; camı açınca ormanlığı görüyor, oradan dağı. Ormanlıkta bir ağaçta up uzun bir gölge gibi bir şey var. Ben korktum, direkt yatağa girdim. 2-3 kere baktım, hala orada yüzü aydınlanıyor. En son çarşafı söktüm, yüzüme attım, uyudum. Gerçekten korkutucuydu, bilmiyorum, umarım bir göz yanılsamasıdır.
Bende bir tane anlatayım bari sabaha kadar konuşsak cidden yeridir bende o maksatla açtım konuyu zaten; bunu ben yaşamadım babam yaşamış zamanında; bundan kaç yıl önce tam bilmiyorum fakat en az 10 yıl belki daha fazlası var, Antalya'da yaşıyormuş o zamanlar ava falan da gitmeyi seviyor zaten arkadaşlarıyla toplanmışlar bir gece sarhoş olmuşlar biraz da ava gidelim keklik avlayalım falan konuşmuşlar gitmişler dağ tarafına avlanmak için tüfekler falan, orada betonu yerden bayağı yüksek olan bir evden yaşlı bir dayı çıkmış onlara tarif etmiş etrafı şu tarafta vardır şurası şöyle falan ama tek bir şey isteyeceğim tavşanları vurmayın demiş tamam deyip geçmişler işte 3 ya da 4 kişilermiş, keklik falan derken içlerinden birisi yanlışlıkla tavşanlardan birini vurmuş o an çok umursamamışlar vurduklarını toplayıp arabanın oraya dönmüşler gece saati bir de, araba o bahsettiğim betonun üstünde ama normal bir şekilde arabanın betona çıkması imkansız bunlar halüsinasyon falan sanmış yaklaşacakken amca çıkmış evden elleri şu emoji gibi;
ElonXMusk 71
Üstün
- Makaleler
- 1
Atmosferi bozma.
Gün içinde aşırı yorulduğumuz zamanlarda, herhangi bir olaydan etkilenmiş olduğumuzda veya kendimizi kötü hissettiğimiz dönemlerde bu tarz hayaller veya rüyalar görmemiz normaldir hocalarım.
Paranormal mi değil mi bilmiyorum ama tuhaf bir olay yaşadım haftalar önce, balkonda oturuyordum gece 11 12 gibi falan, bir an uzaktan bir kuş sesi geldi baya sesli, neyse en sonunda kuşu gördüm, sanki kanadı yaralanmış gibiydi, balkona çarptı ve öldü, yani ben öldüğünü düşündüm, üzüldüm hatta yerde sırt üstü ölü gibi hareketsiz yatıyordu, sonra mutfağa gittim hem çay yiyecek alayım hem de o kuşu poşete alayım diye, 5 dakikadan fazla oyalanmamıştım, bir baktım kuş yok, hayır kanat sesi falan da duymadım, kuş yok, kuş bu arada beyaz, aşırı temiz, güvercin gibi bir şeydi.
dixtuel 7
Uzman
Olabilir hocam zaten konu başında dediğimiz gibi hayal olabilir tuhaf olabilir kim ne derse desin mühim değil gerilmek için açtım konuyu maksat biraz gerilelim zaman geçsin uzun zamandır hiç böyle birkaç olay okumamıştım.
ElonXMusk 71
Üstün
- Makaleler
- 1
Abi bu acayip korkunç ya. Bunu yaşasam 2 yıl falan pertim ben.Bende bir tane anlatayım bari sabaha kadar konuşsak cidden yeridir bende o maksatla açtım konuyu zaten; bunu ben yaşamadım babam yaşamış zamanında; bundan kaç yıl önce tam bilmiyorum fakat en az 10 yıl belki daha fazlası var, Antalya'da yaşıyormuş o zamanlar ava falan da gitmeyi seviyor zaten arkadaşlarıyla toplanmışlar bir gece sarhoş olmuşlar biraz da ava gidelim keklik avlayalım falan konuşmuşlar gitmişler dağ tarafına avlanmak için tüfekler falan, orada betonu yerden bayağı yüksek olan bir evden yaşlı bir dayı çıkmış onlara tarif etmiş etrafı şu tarafta vardır şurası şöyle falan ama tek bir şey isteyeceğim tavşanları vurmayın demiş tamam deyip geçmişler işte 3 ya da 4 kişilermiş, keklik falan derken içlerinden birisi yanlışlıkla tavşanlardan birini vurmuş o an çok umursamamışlar vurduklarını toplayıp arabanın oraya dönmüşler gece saati bir de, araba o bahsettiğim betonun üstünde ama normal bir şekilde arabanın betona çıkması imkansız bunlar halüsinasyon falan sanmış yaklaşacakken amca çıkmış evden elleri şu emoji gibi;sürekli bir yukarı bir aşağıya sallıyormuş durmadan ben size tavşanları vurmayın demedimmi falan konuşmaya başlamış bizimkiler korkudan titremeye özür dilemeye falan başlamışlar amca demişki gidin ve tekrar gelmeyin ama arkanızı dönün şimdi arkalarını tekrar döndüklerinde araba normal yere yeniden inmiş bunlar korkudan neye uğradıklarını şaşırıp avladıklarını falan bırakıp arabaya atlayıp kaçmışlar direkt 1 ay falan birbirleriyle konuşmamışlar korkudan, 1.5 ay sonra falan gaza gelip gelin gidelim evin oraya tekrar ne olabilir bakalım diye konuşmuşlar neyse akşam vakti aynı yere gitmişler ama ortada ne ev var ne beton.