Merhaba. Yakın zamanda bir arkadaşa şakasına küfürlü şeyler yazmıştım ve 1 gün mesaj yazma yasağı yemiştim. O günün sonunda 3 gün daha ceza yedim. Ve bugün bir 7 günlük daha yedim. Neden böyle olur bilgisi olan var mı? Nereye itiraz edebilirim. Daha yasağım açılmadı yani 1 günlük ceza bitmeden süre 3 güne 3 günlük bitmeden ise 7 gün oldu. Yani ceza açıldıktan sonra küfür etme ve bir daha yeme gibi bir durum yok.
Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
Sürekli aynı mesajı raporladığı için öyle oluyor. O mesajı silmeniz lazım. Yoksa daha çok ban yersiniz.
Sürekli aynı mesajı raporladığı için öyle oluyor. O mesajı silmeniz lazım. Yoksa daha çok ban yersiniz.
Silemiyorum hocam benden sil seçeneği gözüküyor sadece. Ne yapmam gerekiyor.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam arkadaşınızla konuşun bence.Benden sili de deneyin belki işe yarar.Silemiyorum hocam benden sil seçeneği gözüküyor sadece. Ne yapmam gerekiyor.
Hocam arkadaşınızla konuşun bence. Benden Şili de deneyin belki işe yarar.
Hocam arkadaşım ne yapabilir bu durumda? Şikayeti geri çekme gibi bir özellik var mı?
SoldierBoyBabam
Üstün
Şikayet etmeyi keserse, ban almanız durur.Hocam arkadaşım ne yapabilir bu durumda? Şikayeti geri çekme gibi bir özellik var mı?
Artık şikayet etmiyorum diyor hocam. Acaba yakın zamanda sanal arkadaşımla bayağı bir küfürle tartıştık ve engelledim. O yapıyor olabilir mi? Öğrenmenin yolu yok diye biliyorum ancak o yapmışsa nasıl engel olacağım.
SoldierBoyBabam
Üstün
Artık şikayet etmiyorum diyor hocam. Acaba yakın zamanda sanal arkadaşımla bayağı bir küfürle tartıştık ve engelledim. O yapıyor olabilir mi? Öğrenmenin yolu yok diye biliyorum ancak o yapmışsa nasıl engel olacağım.
Hocam ya mesaj silinecek ya da o ban atmayı bırakacak, başka çözümü yok diye biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ya mesaj silinecek ya da o ban atmayı bırakacak, başka çözümü yok diye biliyorum.
Mesajı silmeye çalıştığımda kısıtlamadan dolayı silemiyorum hocam.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam diğer uyarıyı atmadan, tam banınız açıldığında deneyin.Mesajı silmeye çalıştığımda kısıtlamadan dolayı silemiyorum hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-