Benim 8 yasımdan beri o his var kimse seni kabul etmiyor kimse seni anlamıyor anlatacak kimsende yok içinde büyüyor artık 16 yaşındayım 17e gireceğim beyinim saçma sapan düşünmeye basladı artık uyuyamıyorum akıl istesen de istemsende düşünüyor büyük ihitimal ileride psikolojik deli olacağım bakalım hayırlısı sana tavsiyem zamanında kimseye anlatmadım anlatcak kimsem de kalmadı sen anlatcak birini bul.

Anlatacak arkadaşlarım var ancak ne kadar anlatsamda anlatayım içimde bir bıkmışlık hissi var. Sıkıldım hayattan.

Tabii ki olmaz. Her şey pahalı. Oyun bile alınamıyor artık. Keşke Steam Dolar'a geçmeseydi.

Bütçesel olarak zor durumda değiliz şükür. Ama ne alırsam alayım zevk alamıyorum eskiden en küçük şeyden zevk alırdım sanki bütün ömrümün sevinç duygusunu çocukken kullanmış gibiyim.

Bende 11. sınıfım. Türkiye'de yaşıyoruz normal. Bizimkilerden bir gitar istedim takdir almazsan almayız dediler. 9. sınıfı 68 10. sınıfı 72 ile bitirdim. Yani imkansız takdir alamam. Onlar da gitar almazlar. Yani bende hobi arıyorum ama önümde büyük bir engel var maalesef. Dersler de gitgide zorlaşıyor, YKS'ye giriyorsun atamalar zor. Mezun olup işsiz kalmak da ayrı mesele. Çok zordayız ya.

Bir de test sınavı gitti yazılı geldi 70 ile geçtiğim fizikten 30 ile kaldım bu sene.

Gerçekten hocam çok zor durumdayız. Ne olacak acaba sonumuz çok merak ediyorum.

Anlatacak arkadaşlarım var ancak ne kadar anlatsamda anlatayım içimde bir bıkmışlık hissi var. Sıkıldım hayattan.

Bütçesel olarak zor durumda değiliz şükür. Ama ne alırsam alayım zevk alamıyorum eskiden en küçük şeyden zevk alırdım sanki bütün ömrümün sevinç duygusunu çocukken kullanmış gibiyim.

Gerçekten hocam çok zor durumdayız. Ne olacak acaba sonumuz çok merak ediyorum.

Sonumuz Mehmet pişkin gibi olacak gibi hissediyorum. En azından kendim için.