Yastığım ve yatağımda saçlar fark etmiştim, şampuan değişme kararı aldım. Az önce odamdaki mermerlerin üstünün kıl dolu olduğunu fark ettim. Her bir mermerde 5-6 adet saç telim bulunuyor. Bana aşırı fazla geldi. Normal mi? Yarın aile hekimine gideceğim bunun için.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Genetik ise yapacak bir şey yok. Genetik değilse Check-Up yaptır. Ona göre vitamin alirsin.
Genetik ise yapacak bir şey yok. Genetik değilse check-up yaptır. Ona göre vitamin alirsin.
Hocam anne ve babamda yok. İkisi de geç evlenmiş oldukları için yaşları biraz fazla olmalarına rağmen saçları var, sadece biraz seyreklik var oda biraz. Saç çizgileri bile hala önde.
hazernag
Yetkin
Doktora gidin. Kan testi, alerji vs. Testi yapılmadan net bir şey söyleyemezsiniz.Hocam anne ve babamda yok. İkisi de geç evlenmiş oldukları için yaşları biraz fazla olmalarına rağmen saçları var, sadece biraz seyreklik var oda biraz. Saç çizgileri bile hala önde.
haftada 3 defa şampuan kullanıyorum. okul olduğu günler saçımı iki defa soğuk suyla yıkıyorum. gidip Bioxcin Quantum Şampuan, aldım.Şampuanlarda bulunan kimaysallardan dolayı olabilir. Aşırı kullanıyor musunuz peki şampuanı? Fazla kullanınca yan etkileri olabliyor. Neyse siz bir doktora görünün. Kimse size doktor kadar yardımcı olamaz.
hazernag
Yetkin
N
Siz yine de bir dermatoloğa randevu alın nolur nolmaz bir profesyönel gözlemlesin ne olduğunu.
Bioxcin forteyi deneyin. Genetik saç dökülmesi ne kadar kötü durum olsa da, aşırı derecede kötü genetiğe sahip değilseniz dökülmeyi durdurmak veya yavaşlatmak hatta yeni saç çıkarmak mümkün. Sadece bakıma ve sağlıklı yaşam tarzına ihtiyacınız var. Bir de doktora gözükmeniz.haftada 3 defa şampuan kullanıyorum. okul olduğu günler saçımı iki defa soğuk suyla yıkıyorum. gidip Bioxcin Quantum Şampuan, aldım.
Siz yine de bir dermatoloğa randevu alın nolur nolmaz bir profesyönel gözlemlesin ne olduğunu.
Ilık yıkayın soğuk değil. Bir de marka şampuanlar spesifik bir saç sorununa hiç çözüm sağlamıyor. İstiyorsanız Doa Kozmetiğin iddia etitği kadarıyla yereldeki kireçli sulara göre yapılan şu şampuanları da deneyebilirsiniz.
www.doakozmetik.com
Kepek, egzama tarzı bir sorununuz varsa da Konazol gibi eczane şampuanları kullanabilirsiniz. Tabii öncesinde doktora başvurun. Kepek ve egzama, saçınız uzunsa çok fazla tüy dökülmesineyol açar.
Bu konuda küçük bir tavsiye yapayım, doktor konazol benzeri bir şey önerirse ve çözüm sağlamazsa, reçetesiz konazol deneyebilirsiniz. Ne yazık ki dolaylı yoldan aynı veterinerler gibi para aldıklarından, spesifik markalara kullanıcı yönlendirmesi yapabiliyorlar. Aklınızda bulunsun sadece.
Benim egzama sorununu kökünden yok etti Konazol. Geçen aylarda başladım ve bu zamana kadar niye bana önerilmediğini de hiç anlamadım. Eğer Vichy gibi amonyağa benzeyen kötü bir kokusu olan sarı ve pahalı şampuanlardan önerirlerse hiç reçeteyi dikkate almayın. Bir işe yaradığı yok. Direkt gidin parası neyse verip eczaneden Konazol alın. Konazol mantar temizleyen bir şampuan olduğundan, egzama da bir cilt mantarı olduğundan kökünden çözüyor. Ama düz şampuan gibi kullanılmıyor, üzerindeki talimata uymanız gerekiyor.
Åampuan - DOA KOZMETİK MÃMESSİLLİK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD ÅTİ.
Saç bakım ve onarım Åampuanları
Kepek, egzama tarzı bir sorununuz varsa da Konazol gibi eczane şampuanları kullanabilirsiniz. Tabii öncesinde doktora başvurun. Kepek ve egzama, saçınız uzunsa çok fazla tüy dökülmesineyol açar.
Bu konuda küçük bir tavsiye yapayım, doktor konazol benzeri bir şey önerirse ve çözüm sağlamazsa, reçetesiz konazol deneyebilirsiniz. Ne yazık ki dolaylı yoldan aynı veterinerler gibi para aldıklarından, spesifik markalara kullanıcı yönlendirmesi yapabiliyorlar. Aklınızda bulunsun sadece.
Benim egzama sorununu kökünden yok etti Konazol. Geçen aylarda başladım ve bu zamana kadar niye bana önerilmediğini de hiç anlamadım. Eğer Vichy gibi amonyağa benzeyen kötü bir kokusu olan sarı ve pahalı şampuanlardan önerirlerse hiç reçeteyi dikkate almayın. Bir işe yaradığı yok. Direkt gidin parası neyse verip eczaneden Konazol alın. Konazol mantar temizleyen bir şampuan olduğundan, egzama da bir cilt mantarı olduğundan kökünden çözüyor. Ama düz şampuan gibi kullanılmıyor, üzerindeki talimata uymanız gerekiyor.
holypesimist
Çalışkan
Öncelikle buradan tavsiye edilen şampuanları kullanmanı araştırmadıkça önermem. Doktora git. Sağlıkla ilgili sorularını buradan öğrenemezsin. Benim saçımda egzema var. Nadirde olsa kaşınıyor kepek yapıyor ve dökülüyor. Belki seninde öyle olabilir. Öyle olursa zaten verdiği şampuanları kullanmak zorundasın ara ara.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-