aetherionre
Uzman
1. dönem boyunca yatay geçiş yapabiliyor muyuz yoksa bu senenin tamamen bitmesini mi beklemem gerekiyor?
1. dönem boyunca yatay geçiş yapabiliyor muyuz yoksa bu senenin tamamen bitmesini mi beklemem gerekiyor?
MYP ile geçmeyi zaten düşünüyorum ama şu an hazırlık okumaya başladım ve açıkçası üniversiteden memnum değilim, hazırlık okumam MYP ile yatay geçiş yapmama engel olur mu? Bu da beni bayağı karıştırıyor kafamı.Bazı üniversiteler bahar döneminde açıyor yani Ocak -Şubat (Myp ile ) ve güz döneminde.
404 Not Found hatası veriyor hocam.
MYP ile geçmeyi zaten düşünüyorum ama şu an hazırlık okumaya başladım ve açıkçası üniversiteden memnum değilim, hazırlık okumam MYP ile yatay geçiş yapmama engel olur mu? Bu da beni bayağı karıştırıyor kafamı.
Sanırım olmaz.MYP ile geçmeyi zaten düşünüyorum ama şu an hazırlık okumaya başladım ve açıkçası üniversiteden memnum değilim, hazırlık okumam MYP ile yatay geçiş yapmama engel olur mu? Bu da beni bayağı karıştırıyor kafamı.
Çünkü olacak sınavlar tamamen kurum içi ve 1. sınıf olmadığım için akademik notum da olmaz değil mi hocam?
Kurum içi dediğim muafiyet sınavları var, o kadar.Çünkü olacak sınavlar tamamen kurum içi ve 1. sınıf olmadığım için akademik notum da olmaz değil mi hocam?
MYP ile geçmeyi zaten düşünüyorum ama şu an hazırlık okumaya başladım ve açıkçası üniversiteden memnum değilim, hazırlık okumam MYP ile yatay geçiş yapmama engel olur mu? Bu da beni bayağı karıştırıyor kafamı.
Galiba süresi geçmiş ya da bilmiyorum, çok kafamı karıştırıyor açıkçası.Bende hata vermiyor.
(Başvurular online olarak 26 Ağustos 2024 tarihi saat 09:00’da başlayacak 29 Ağustos 2024 tarihi saat 17:00’da sona erecektir.)
26 - 29 Ağustos 2024 : Başvuru Dönemi
04 Eylül 2024 : Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Programında sıralamaya giren öğrencilere Devlet Konservatuvarında sözlü sınav yapılacaktır.
11 Eylül 2024 : Değerlendirme sonuçlarının web sayfamızda ilanı
13 Eylül 2024 : Asıl listeden kayıt hakkı kazanan adaylar online olarak 13 Eylül 2024 tarihi saat :17:00'a kadar kayıtlarını yapmaları gerekir.)
16 Eylül 2024 :Yedek liste ilanı
17 Eylül 2024 :Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylar online olarak 17 Eylül 2024 günü Saat :17:00'a kayıtlarını yapmaları gerekir.)
Böyle yazıyor. İşine yarar mı bilmem.