Para kolay bir şekilde katlansaydı herkes katlardı emin ol.
Hocam işi bilene kolay. Şimdi bana 10 milyon verseler gider o parayı 20 milyon yaparım ancak asgari ücretli, kripto için 1000 tane kredi çekmiş Nevzat abiye versem gider ya kriptoda batırır. Ya da gider kızlarla yer.

Hocam işi bilene kolay. Şimdi bana 10 milyon verseler gider o parayı 20 milyon yaparım ancak asgari ücretli, kripto için 1000 tane kredi çekmiş Nevzat abiye versem gider ya kriptoda batırır. Ya da gider kızlarla yer.
O kadar katlıyorsan 10 milyonu niye sana verelim ki? Git katla kendin. Zaten direkt 2'ye katlayabiliyorsun çek tüm limitine kredi. Katlayıp erken ödersin faize baya az gider.

O kadar katlıyorsan 10 milyonu niye sana verelim ki? Git katla kendin. Zaten direkt 2'ye katlayabiliyorsun çek tüm limitine kredi. Katlayıp erken ödersin faize baya az gider.
Ben onu örnek olması için dedim. Vermeyin zaten 10 milyon falan. Ben kendi paramı katlıyorum zaten.

Ne kadar paran vardı ne kadar sürede kaça katladın? Meraktan soruyorum özel değilse.
Özel değil tabii ki hocam. Öncelikle ben eski broker'im. 2000-2009 yılları arasında ABD'de bazı yatırım bankalarında çalıştım. 2008 krizinde yaklaşık birkaç milyon dolar kazandım. Ondan sonra işimden ayrıldım ve anavatana döndüm. Para katlama konusunda da bu riskli bir iş. Ben bu konuda para katlama konusunda pennystock'lardan bahsettim. Bunlar aşırı riskli yatırım araçları. 1000 dolardan fazla para atılmaz. Konumuza dönersek geçen gün bu hisselerden birisine 500 atarak 1500 kazandım. Ancak bu tam tersi de olabilirdi. Ben daha çok uzun vadeli yatırım yapan birisiyim. Kısa vadede kazandığımı direkt harcıyorum.

Son düzenleme:
Nerden aldın bu bilgiyi? Öyle bir şey yok.

Dolar Euro yatırım araçları değil, Altın da değil aslında.
Hocam ikisinde de çok haklısınız. Lafı ağzımdan aldınız. Dolar vs. enflasyondan korunma aracıdır. Bunlar sadece paranın değerinin düşmesini engeller.