Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Öyle mi? Siz kışın asilliğine dayanamıyorsunuz ondandır oBu kışı ve soğuğu seven tayfayı Rusya'ya Gulag'a yollayacaksın... Yaz gibisi var mı be.
HDDKullanıyorum 67
Üstün
Bu kışı ve soğuğu seven tayfayı Rusya'ya Gulag'a yollayacaksın... Yaz gibisi var mı be.
Yazın İstanbul'da 40 derecede toplu taşıma gibi bir illeti kullanmamak için tüm mal varlığımı verebilirdim. Kış gibisi yok keşke her zaman kış olsa.
- Makaleler
- 1
Kendime cappuccino yaptım, sırtımı peteğe dayadım, bilgisayarımı da açtım en sevdiğim diziyi izledim. İnanılmaz güzel bir his yani bu kadar huzurlu bir aktivite yok. Şimdi yazın olsa oturduğun yerde terlersin.İşte bu! Kışı sevenleri asla anlamlandıramayacağım...
- Makaleler
- 1
Ekmek almaya giderken bile su içinde kalmayı sevmemekte haklıyımdır herhalde. Kış güzel, kalın giyin dolaş. Doğum ayım bile aralık. Ha gece çimlerde oturması güzel oluyor yazın, tek orasını seviyorum.
Kar yağmadığı sürece kış benim için soğuk cehennemden farksız. Üstüne okul vs. var hiç benlik değil.
Yazın yanmaktansa kışın donmayı tercih ederim.
AhmetBurak
Başarılı
Yazın iyi güzel hoş da sivrisinek derdi bitmiyor be.
Son düzenleyen: Moderatör:
mustaine
Üstün
Benim de 16 Aralık doğum.Ekmek almaya giderken bile su içinde kalmayı sevmemekte haklıyımdır herhalde. Kış güzel, kalın giyin dolaş. Doğum ayım bile aralık. Ha gece çimlerde oturması güzel oluyor yazın, tek orasını seviyorum.
Ben gelemiyorum böyle hareketsiz aktivitelere.Kendime cappuccino yaptım, sırtımı peteğe dayadım, bilgisayarımı da açtım en sevdiğim diziyi izledim. İnanılmaz güzel bir his yani bu kadar huzurlu bir aktivite yok. Şimdi yazın olsa oturduğun yerde terlersin.
Kar yağdığı yok artık. Kuru soğuğu ne yapayım?Abi ben kış insanıyım. O kar havası, o melankolilik, o güzellik başka hiçbir mevsimde yok.
Son düzenleyen: Moderatör: