ahmetreis

Üyecik
Geçen Amazon üzerinden HP marka bir yazıcı aldım, geldiğinde A4 kağıdı koyup yazmaya başlattım ama bozuk yazdığını fark ettim. Birçok kere denedim ama düzelmedi. Zaten sonra kolay gelsin kargo ile kapıdan iade ettim. Amazon ürün deposuna ulaşınca iadeniz onaylanmadı gözüküyordu. İade durumunda MH'e sorduğumda içindeki mürekkep eksildiği için onaylanmamış diye not düşülmüş dedi. Bu durumda ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen Amazon üzerinden HP marka bir yazıcı aldım, geldiğinde A4 kağıdı koyup yazmaya başlattım ama bozuk yazdığını fark ettim. Birçok kere denedim ama düzelmedi. Zaten sonra kolay gelsin kargo ile kapıdan iade ettim. Amazon ürün deposuna ulaşınca iadeniz onaylanmadı gözüküyordu. İade durumunda Mh'e sorduğumda içindeki mürekkep eksildiği için onaylanmamış diye not düşülmüş dedi. Bu durumda ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Geldiği gibi eksiksiz iade etmeniz gerekmekte. Amazon normalde ikiletmez. Mürekkep eksilttiyseniz firma haklı gibi duruyor ekstra bir şey yoksa. Çünkü bu zamana kadar Amazon'da 10 tane falan iadem oldu satıcısı Amazon olan ürünler. Hiç uğraştırmadan aldılar.

Geçen Amazon üzerinden HP marka bir yazıcı aldım, geldiğinde A4 kağıdı koyup yazmaya başlattım ama bozuk yazdığını fark ettim. Birçok kere denedim ama düzelmedi. Zaten sonra kolay gelsin kargo ile kapıdan iade ettim. Amazon ürün deposuna ulaşınca iadeniz onaylanmadı gözüküyordu. İade durumunda MH'e sorduğumda içindeki mürekkep eksildiği için onaylanmamış diye not düşülmüş dedi. Bu durumda ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Müşteri hizmetleri ile konuşmanız lazım. Onu Amazon iade etmiyor.

Geldiği gibi eksiksiz iade etmeniz gerekmekte. Amazon normalde ikiletmez. Mürekkep eksilttiyseniz firma haklı gibi duruyor ekstra bir şey yoksa. Çünkü bu zamana kadar Amazon'da 10 tane falan iadem oldu satıcısı Amazon olan ürünler. Hiç uğraştırmadan aldılar.
Nasil test edilecek peki hocam bu durumda?

Garanti kağıdına kadar eksiksiz gönderdim zaten mürekkep eksilmesi olarak katılmıyorum sonuçta bozuk yazıyor ürün kusurlu?

Müşteri hizmetleri ile konuşmanız lazım. Onu Amazon iade etmiyor.
Müşteri hizmetleri mürekkep eksik olduğu için kabul edilmedi dedi ben zaten kabul etmedim böyle bir durumu ürünün kusurlu olduğunu da belirttim.

Garanti kağıdına kadar eksiksiz gönderdim zaten mürekkep eksilmesi olarak katılmıyorum sonuçta bozuk yazıyor ürün kusurlu?

Müşteri hizmetleri mürekkep eksik olduğu için kabul edilmedi dedi ben zaten kabul etmedim böyle bir durumu ürünün kusurlu olduğunuda belirttim.

Amazon müşteri hizmetlerine mi yoksa aldığın yerin müşteri hizmetlerine mi belirttin?