Makaleler
1
Alıntılanan mesajın yazım hatası bizi ilgilendirmez. Merhaba arkadaşlar, bugün bir arkadaşa kulaklık önerisi sunuyordum ve yazım hatası yapmış, ben de fark etmedim. Alıntılayarak cevapladım. Adamın açtığı konuda bile yazım hatası var ama onaylanıyor ne hikmetse. Neyse, diğer mesajları da hatalıymış, bana bildirim geldi “Yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılamak ban sebebidir diye”. Abicim, tamam, bunu ilk uyarıyorsunuz da ben sürekli başkaları hata yapmış mı diye kontrol edeceğim? Hani etiket atmak daha kolay ama belli bir cümlesine cevap vermek gerekiyor bazı yerlerde ve alıntılıyoruz. Bence, yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılayınca ban yediğimiz kural kaldırılmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 30 Eksi
Önce raporlayarak yazım hatalarını düzelttirmelisin. Böyle bir kural olmasa hatalı mesajların alıntılanma çokluğu sebebiyle Sosyal bu kadar iyi gözükmezdi.

Alıntılanan mesajın yazım hatası bizi ilgilendirmez. Merhaba arkadaşlar, bugün bir arkadaşa kulaklık önerisi sunuyordum ve yazım hatası yapmış, bende fark etmedim. Alıntılayarak cevapladım. Adamın açtığı konuda bile yazım hatası var ama onaylanıyor ne hikmetse Neyse, diğer mesajları da hatalıymış, bana bildirim geldi “Yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılamak ban sebebidir diye”. Abicim, tamam, bunu ilk uyarıyorsunuz da ben sürekli başkaları hata yapmış mı diye kontrol edeceğim? Hani etiket atmak daha kolay, ama belli bir cümlesine cevap vermek gerekiyor bazı yerlerde ve alıntılıyoruz. Bence, yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılayınca ban yediğimiz kural kaldırılmalı.

Mantıklı öneri artıladım.

Alıntılanan mesajın yazım hatası bizi ilgilendirmez. Merhaba arkadaşlar, bugün bir arkadaşa kulaklık önerisi sunuyordum ve yazım hatası yapmış, ben de fark etmedim. Alıntılayarak cevapladım. Adamın açtığı konuda bile yazım hatası var ama onaylanıyor ne hikmetse. Neyse, diğer mesajları da hatalıymış, bana bildirim geldi “Yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılamak ban sebebidir diye”. Abicim, tamam, bunu ilk uyarıyorsunuz da ben sürekli başkaları hata yapmış mı diye kontrol edeceğim? Hani etiket atmak daha kolay ama belli bir cümlesine cevap vermek gerekiyor bazı yerlerde ve alıntılıyoruz. Bence, yazım kurallarına uymayan mesaj alıntılayınca ban yediğimiz kural kaldırılmalı.
Artıladım.

Cevapla tuşuna basınca alıntı alta geldiğinde yazım denetimi kısmından nokta ve büyük harf seçip düzelt tuşuna basınca karşı tarafın yazım yanlışları düzelir. Ondan sonra yanıtı yazabilirsiniz. Ancak her seferinde bununla uğraşmak zorunda kalmak tuhaf, kural kaldırılabilir aslında.

Baktım yazılan yazıda hayır yok ise direkt etiket atıyorum ben mesela. Kuralın kalkacağını düşünmüyorum, bakalım ne olacak.

Her mesajı alıntılamayın. Etiketleyip geçin.

Onun da açıklamasını yaptım.
Hani etiket atmak daha kolay ama belli bir cümlesine cevap vermek gerekiyor bazı yerlerde ve alıntılıyoruz.

Cevapla tuşuna basınca alıntı alta geldiğinde yazım denetimi kısmından nokta ve büyük harf seçip düzelt tuşuna basınca karşı tarafın yazım yanlışları düzelir. Ondan sonra yanıtı yazabilirsiniz. Ancak her seferinde bununla uğraşmak zorunda kalmak tuhaf, kural kaldırılabilir aslında.

Hocam o virgül falan koymuyor ki. Adamın hatası başka.

• Beğendim
İfadeler: 683