Garsona 20bin mi veriyorlarmış? Asgari verirler bence.

Hocam ilk bahsettiğim iş 22.500 lira veriyor. Asgari de verse yeterli benim için. Uzağa gitmek istemiyorum sadece ama alternatif bulamazsam giderim de arkadaşın dediği gibi ya çalıştırıp parayı vermezse? Nasıl bir önlem alacağım ki?

Hocam ilk bahsettiğim iş 22.500 lira veriyor. Asgari de verse yeterli benim için. Uzağa gitmek istemiyorum sadece ama alternatif bulamazsam giderim de arkadaşın dediği gibi ya çalıştırıp parayı vermezse? Nasıl bir önlem alacağım ki?
Çalıştırıp parayı vermezse derken? Maaş günü sana para yok diyeceklerinden mi korkuyorsun? Öyle bir şey olacağını sanmıyorum he düşük bir ihtimal olursa da hak var hukuk var. Büyüklerini falan çağırırsın ilkten.

@Charles Smith Keçiören'de bulunan tanıdıklarıma bir sorayım ama 16 yaşında olduğun için söz vermeyeyim. Onun dışında bulabilirsen yevmiye olarak veren işleri tercih et. Verip vermeme gibi durumlardan dolayı ben öyle çalışmıştım.

Dostum ne yapıyosan yap asgari maaşlı bir yerde 2-3 ay çalış. Ben laptop alıcam şimdi alamıyorum mecburen diplomayı almayı beklemem lazım. Acemi CNC operatörüne de ilk başta 30 falan da vermiyorlar. Cidden sıkıcı bir durum. Köşede duran bir param olsaydı çoktan almıştım. Yani 68 bin TL'cik çok değil :D M3 Pro çip denen arkadaş için bu kadar uğraş.