Ders çalışma alışma alışkanlığım yok 11. sınıfım hedefim yazın TYT'yi 50 nete çıkarmak. Hiç TYT denemesine girmedim, net hakkında bilgim yok ama yazın sonunda yapabileceğimi düşünüyorum bana tavsiyeler verir misiniz? Daha etkili bir sonuç olması için hem net hedefimde yükselir sayenizde, teşekkür ederim şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Önce bir TYT denemesi çöz, yapabildiğin ve yapamadığın soruları iyice analiz et ve yapamadığın konuları çıkar. Yapamadığın konulara çalışa çalışa netlerin zamanla yükselir ama hiç yapamadığın bir konu olursa o konuyla aşırı vakit kaybetme, onun yerine yapabileceklerine çalış.
Ders çalışman için diyebilecek çok şeyim yok, kişiden kişiye çok değişir bu durumlar.
50 kolay yapılabilecek bir net olsa da her şeyde 0 iken böyle bir hedef normal. O konuda da canını çok sıkma.
Ders çalışman için diyebilecek çok şeyim yok, kişiden kişiye çok değişir bu durumlar.
50 kolay yapılabilecek bir net olsa da her şeyde 0 iken böyle bir hedef normal. O konuda da canını çok sıkma.
Albus Dumbledore
Yetkin
Matematiğin düşükse matematik ağırlıklı çalış sonra sıkıntı çekme…
Yapabilir miyim şimdi bilmiyorum matematik ve fene dair bir şey hatırlamıyorum.
Öyle yapacağım. Haftalık çalışma programımda türkçe ve matematik her gün olur diye düşünüyorum. Sosyal bilgiler ve fene haftada 3 kez baksam yeter diye düşünüyorum nasıl program yapabilirim hiç bilmiyorum valla.Matematiğin düşükse matematik ağırlıklı çalış sonra sıkıntı çekme…