Köfteci Yusuf'un mekanında yerken etler daha güzel ama eve getirilen et sanki ikinci kalite gibi. Ama o hali bile çoğu mekanı sollar.Köfteci Yusuf reklamı gibi olmasın ama her ne kadar gramaj yazmasalar da görseldekiyle aynısını teslim ediyorlar. Ama keşke burgeri 250 TL falan olsaydı. 310 TL verirken üzülüyom.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Oradan bizimkiler bir kilo öfte almislardi hazır paket halinde çöpe gittiydi. Hic daha once almadigim tadı almistim. Icinde tavuk tasligi tadi ve degisik bir tad almistim pisirdigimde. Dana diye yaziyordu ustunde ama asla dana degildi o bundan eminim. Ondan sonra da bildiginiz uzere haklarinda degisik haberler cikmisti.Köfteci Yusuf reklamı gibi olmasın ama her ne kadar gramaj yazmasalar da görseldekiyle aynısını teslim ediyorlar. Ama keşke burgeri 250 TL falan olsaydı. 310 TL verirken üzülüyom.
LA Knight
Üstün
Cidden buna büyük düzenleme şart. İşini yapıyorsan gerçek görseller, detayları yazacaksın. En komikleri görseller. Bir keresinde pizza söylemiştim büyük boy diyordu gelen pizza marketteki dondurulmuş superfresh boyutundaydı. Yıldızı da 5 üzerinden 4 küsürlerdeydi. Bot meselesine de ciddi müdahale lazım. Sistem birçok yerden sabote ediliyor.
Orange Head
Uzman
- Makaleler
- 1
Oradan bizimkiler bir kilo öfte almislardi hazır paket halinde çöpe gittiydi. Hiç daha once almadigim tadı almistim. Icinde tavuk tasligi tadi ve degisik bir tad almistim pisirdigimde. Dana diye yaziyordu ustunde ama asla dana değildi o bundan eminim. Ondan sonra da bildiginiz uzere haklarinda degisik haberler cikmisti.en son yemek yiyecegim yer orasi.
Tad konusunda haklısın. Garip bir tadı var. Ama ben yemek yapmayı bilmeyen aciz biriyim. Karnım aç olunca gözüm dönüyor. Sadece büyük olması bile yeterli. İsterse domuz etide koyabilir.
Mevzu domuz olup olmamasi degil. Kırmizı et tadinin olmamasiydi. En dandik yerini al dananın köfte yap. Bunu yaparken tuz, kıyma karistiriyorsun dinlendir dolapta ertesi gün hazir pisirmeye veya acilse icine ekmek koyabilirsin 1 saat sonra hazir. Neyss kofte tarifi vermek garip oldu. Sonucta senin yaptigin en dandik köfte oraninkini tokatlar. Hazir kofte harclari var baharatli istiyorsanda. Youtube'dan video izleyerek bildigin şef oldum. Sende ogrenebilirsin.Tad konusunda haklısın. Garip bir tadı var. Ama ben yemek yapmayı bilmeyen aciz biriyim. Karnım aç olunca gözüm dönüyor. Sadece büyük olması bile yeterli. İsterse domuz etide koyabilir.