Ben normalde Trendyol Go veya Getir'den yemek yiyorum. Bazen hamburger, patates falan fiyatı 360 TL, tavuk dürüm yarım ekmek 210 TL oluyor. Ama gidip elden teslim alsam 260 TL oluyor. Arby's tavuk dürüm yeri de 160 TL. Nasıl böyle saçmalık olabiliyor? Bir de eksik getiriyorlar, az koyuyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben normalde Trendyol GO veya Getir'den yemek yiyorum. Bazen hamburger, patates falan fiyatı 360 TL, tavuk dürüm yarım ekmek 210 TL oluyor. Ama gidip elden teslim alsam 260 TL oluyor. Arby's tavuk dürüm yeri de 160 TL. Nasıl böyle saçmalık olabiliyor? Bir de eksik getiriyorlar, az koyuyorlar.
Her zaman Migros kullanıyorum gayet de memnumum.
Eksik getirme ve az koyma muhabbeti özellikle fast food zincirlerinin bazı şubelerinde oluyor, ciddi anlamda denetlenmeleri gerekiyor. Ekstra para verip bir şeyler ekliyorum adamlar ekstra parasını verip eklediğim şeyleri yollamıyorlar. Tamamen çalışanların yaptıkları işi sallamamasından kaynaklı.
Uygulamaların da komisyon durumları vs olduğundan dolayı şubedeki fiyatlardan pahalı olması normal bence.
Uygulamaların da komisyon durumları vs olduğundan dolayı şubedeki fiyatlardan pahalı olması normal bence.
Eksik getirme ve az koyma muhabbeti özellikle Fast food zincirlerinin bazı şubelerinde oluyor, ciddi anlamda denetlenmeleri gerekiyor. Ekstra para verip bir şeyler ekliyorum adamlar ekstra parasını verip eklediğim şeyleri yollamıyorlar. Tamamen çalışanların yaptıkları işi sallamamasından kaynaklı.
Bak ben nota yazıyorum 3-4 defa iade ettim hatta eksik ürün diye adamlar yapmıyor şubeye gittiğim zaman mecburen yapıyorlar.
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
burger king şubede mecbur olanı da yapmıyor çoğu zaman. soğan halkası alıyorsun 8 adet verecekken 5 veriyor ek para veriyorsun sos alıyorsun vermeyip fişte yoktu diyor bir daha para talep ediyorlar. yada menü yanında olanları da vermiyorlar. vs vs bir çok sorun var.Bak ben nota yazıyorum 3-4 defa iade ettim hatta eksik ürün diye adamlar yapmıyor şubeye gittiğim zaman mecburen yapıyorlar.
Migros Yemek şuan en iyisi bana göre.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-