Yemek yerken ne yediğimi ne doyduğumu hissediyorum. Aynı şekil gün içinde de aynı şekil içi boş robot gibi hissediyorum, hormon bozukluğu var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş 18Kaç yaşındasın? Hormon değil de psikolojik olabilir.
Spor yapıyorum ama kafaya aşırı düzeyde takma var mental ondan heralde.Vitamin eksikliği olabilir. Dahiliyeye gorun ve test olmayı iste. Bunun dışında meditasyon ve yapmiyorsan spor yap.
4 senedir pandemiden beri psikolojik olarak kötü kafayı sıyırma noktasında kafaya takmaktan.Ne kadar zamandır bu haldesin?
Psikolojik olarak nasılsın?
Psikiyatriye gidebilirsin. Zaten ilk muayenede kan tahlili isteyecek. Ona göre bir tedavi protokolü hazırlar. Psikolog görüşmesi de talep edebilirsin.senedir pandemiden beri psikolojik olarak kötü kafayı sıyırma noktasında kafaya takmaktan.
Büyüme hormonu eksikliğim var böyle bir şey yaşamadımYemek yerken ne yediğimi ne doyduğumu hissediyorum. Aynı şekil gün içinde de aynı şekil içi boş robot gibi hissediyorum, hormon bozukluğu var mıdır?
Tedavide olmaz kanka doktor falan da istemiyorum ben.Ya kendi kendinin psikoloğu olmayı öğrenmelisin ya da ciddi bir yardım almalısın. Bak günlerin geçiyor, geçen her 1 saniye bir daha geri gelmeyecek. Bundan dolayı, düzelebilmen için gereken tüm adımları bir an önce atmaya başlamalısın.
Bol bol meditasyon yap, Stoacılık felsefesini araştır kısacası kendine iyi gelebilecek şeyler yap; yeni hobiler edin, bir şeylere kafa yor ve bir süre gözlemle kendini. Yok, ben bu kadar şey ile uğraşamam diyorsan hemen randevunu al ya da özele git ve tedavine başla.
Psikolog olmaz hocam istemıyorum başka çıkış yolu lazım bana çıkış yolu belli aslında para bulunca ilacı basıcam kendime.Psikiyatriye gidebilirsin. Zaten ilk muayenede kan tahlili isteyecek. Ona göre bir tedavi protokolü hazırlar. Psikolog görüşmesi de talep edebilirsin.