1449

Üstün
Dün malum Adana'da Portakal Çiçeği festivali başladı. Adana ağzına kadar dolu tıklım tıklım.
Bugün ailemle güzel bir yere yemeğe gittik. Yaşıtlarımın tercih ettiği bir mekan. Bugün festivale gideriz diye bayağı iyi bir şekilde giyinmiştim. Saçıma şekil vermiştim. Aldım elime chopstiği, sushiyi ağzıma atacakken restoranın öbür ucunda bana bakan bir kız grubu vardı. 10 15 dakika boyunca bakıştık. En son bardağımdaki suyu içerken birinin kamerayı bana çevirdiğini fark ettim. Çevirdi ama yani emindim. Dün hastaneden grip kaptım, o yüzden burnum hayrat çeşmesi gibi akıyordu. Lavaboya kalktım. Lavabo girişinin yanında oturuyorlardı. Ben kalkarken hemen yerine oturdu. Lavaboda işimi hallettikten sonra yerime giderken bunların kim olduğuna nasıl tipleri olduğuna baktım. 3'ü de Allah'ın özene bezene yarattığı güzellikte kızlardı. Çok şaşırdım bunlar bana nasıl bakabildiler diye. Kendimi 5/10 olarak tanımlarım.

Neyse çıktık yemekten, Adana'nın meşhur Toros Caddesi'nde Kazım Büfesi vardır. Yıllardır müşterisiyiz. Kardeşimle muzlu süt almaya gittik. Yolda yürürken tüm yaşıt kızlar bana bakıyorlar. Zıt istikamete giderken merak ettim kafamı çevirdim 7'si bana bakmış gitmemi seyrediyorlardı. Hepsi de taş gibi hatunlardı. Çok mu yakışıklıymışım lan ben 😀 17 yaşındayım bırak kızlarla görüşmeyi yüz yüze gelmemişimdir. Sevgilim yok zaten hiç olmadı. Ders çalışıyorum o kızların hiçbiri aklımdan çıkmıyor. Sizce benden mi etkilenmişlerdir yoksa anlık denk gelme midir?

O şans elimden kaydı gitti öz güven sorunum var.

Aç Snapchat hesabı, yavaş yavaş snap atmaya başla kendini paylaşmaya başla zamanla özgüvenini yerine getireceğini düşünüyorum bu durumun. İnsanlar beni beğenmez gibi düşünceleri onlara zorla fotonu atarak aşacaksın, yarıyor şahsen bu durum. Zamanla kendini farklı görmeyi bırakıp daha rahat davranırsın.

Şekerim, yarın aynı şekilde çık dolaş. Yine böyle gözlemlerin olursa gidip denemesini yaparsın.
Hadi bakalım deneyeceğim. Tek çıkacam ama.
Aç Snapchat hesabı, yavaş yavaş snap atmaya başla kendini paylaşmaya başla zamanla özgüvenini yerine getireceğini düşünüyorum bu durumun. İnsanlar beni beğenmez gibi düşünceleri onlara zorla fotonu atarak aşacaksın, yarıyor şahsen bu durum. Zamanla kendini farklı görmeyi bırakıp daha rahat davranırsın.
Snap hesabı var da işte atana kadar canın çıkıyor durumu o zorlaştırıyor.

İnsanlar beni beğenmez gibi düşünceleri onlara zorla fotonu atarak aşacaksın
Bazı arkadaşlarım yakışıklısın diyor, bazıları çirkinsin diyor, bazıları sen gerçek olaman diyor, öbürleri de çok çirkinsin diyor.
Karar veremedim. Bana çirkin denince kafaya takıyorum. Yakışıklı denince anlık özgüvej patlaması yaşıyorum. Kendimin ne olduğuna karar veremedim maalesef.

Şimdi bir yandan da mantıklı bir şey yapmaman, çünkü yanlarına gittiğinde seni tersleyebilirlerdi. Bunun çok örneği var. Kız ile bakışırsın, yanına gidersin ne münasebet der. Hayal kırıklığı yaşarsın. Bunlar bizim ülkede çok yaşanan şeyler. Ama bu özgüvensiz olman gerektiği anlamına da gelmez. Tamamen emin olduktan sonra İnstagramlarını istemen daha mantıklı olur her zaman. Çünkü artık bu işler böyle ilerliyor malesef.

Şimdi bir yandan da mantıklı bir şey yapmaman, çünkü yanlarına gittiğinde seni tersleyebilirlerdi. Bunun çok örneği var. Kız ile bakışırsın, yanına gidersin ne münasebet der. Hayal kırıklığı yaşarsın. Bunlar bizim ülkede çok yaşanan şeyler. Ama bu özgüvensiz olman gerektiği anlamına da gelmez. Tamamen emin olduktan sonra İnstagramlarını istemen daha mantıklı olur her zaman. Çünkü artık bu işler böyle ilerliyor malesef.
Abaza veya sapık damgası yemekten iyidir 😀