Yemek yerken bana bakan kız grubu

Abaza veya sapık damgası yemekten iyidir 😀
Kalbi güzel bir kadına denk gelirsen, şuna emin olabilirsin. Kesinlikle kalbini kırmaz, sapık damgası vurmaz. Ya nazikçe reddeder teşekkür edip, ya da izah eder. Yada kabul eder, sıcak bakar tanışırsınız. Sonu kötü de olsa, kaba davranma. Nazik ve kibar bir adam olmak, seni her zaman bir adım öne taşır. Kalbindeki güzellikleri her zaman görecek, bir kadın vardır bu hayatta. :)

Kalbi güzel bir kadına denk gelirsen, şuna emin olabilirsin. Kesinlikle kalbini kırmaz, sapık damgası vurmaz. Ya nazikçe reddeder teşekkür edip, ya da izah eder. Yada kabul eder, sıcak bakar tanışırsınız. Sonu kötü de olsa, kaba davranma. Nazik ve kibar bir adam olmak, seni her zaman bir adım öne taşır. Kalbindeki güzellikleri her zaman görecek, bir kadın vardır bu hayatta. :)
3 senedir uğraştım ama olmadı. Bu yüzden bu işlere pek iç açıcı bakamıyorum.

Yani ne diyeceğimi bilemedim. Benzer olaylar bana da denk geliyor, yarım saat boyunca bakan bir kız vardı ortam müsait değildi.

Ayrıca testosteron seviyesi artınca da bu durum gerçekleşebilir.

Dün malum Adana'da Portakal Çiçeği festivali başladı. Adana ağzına kadar dolu tıklım tıklım.
Bugün ailemle güzel bir yere yemeğe gittik. Yaşıtlarımın tercih ettiği bir mekan. Bugün festivale gideriz diye bayağı iyi bir şekilde giyinmiştim. Saçıma şekil vermiştim. Aldım elime chopstiği, sushiyi ağzıma atacakken restoranın öbür ucunda bana bakan bir kız grubu vardı. 10 15 dakika boyunca bakıştık. En son bardağımdaki suyu içerken birinin kamerayı bana çevirdiğini fark ettim. Çevirdi ama yani emindim. Dün hastaneden grip kaptım, o yüzden burnum hayrat çeşmesi gibi akıyordu. Lavaboya kalktım. Lavabo girişinin yanında oturuyorlardı. Ben kalkarken hemen yerine oturdu. Lavaboda işimi hallettikten sonra yerime giderken bunların kim olduğuna nasıl tipleri olduğuna baktım. 3'ü de Allah'ın özene bezene yarattığı güzellikte kızlardı. Çok şaşırdım bunlar bana nasıl bakabildiler diye. Kendimi 5/10 olarak tanımlarım.

Neyse çıktık yemekten, Adana'nın meşhur Toros Caddesi'nde Kazım Büfesi vardır. Yıllardır müşterisiyiz. Kardeşimle muzlu süt almaya gittik. Yolda yürürken tüm yaşıt kızlar bana bakıyorlar. Zıt istikamete giderken merak ettim kafamı çevirdim 7'si bana bakmış gitmemi seyrediyorlardı. Hepsi de taş gibi hatunlardı. Çok mu yakışıklıymışım lan ben 😀 17 yaşındayım bırak kızlarla görüşmeyi yüz yüze gelmemişimdir. Sevgilim yok zaten hiç olmadı. Ders çalışıyorum o kızların hiçbiri aklımdan çıkmıyor. Sizce benden mi etkilenmişlerdir yoksa anlık denk gelme midir?
Fotoğrafınız var mı?

Şimdi dış görünüş, para en önemli kriterler. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Boşanma oranı da, aynı oranda yükseldi bundan mütevellit. Kitap alırken neye göre alırız? İçinde ki içeriğe göre ama bazı kadınlara göre de dışını beğenmediğimiz kitapları okumayız söylemleri de var. Kadınlar şunu da ister, sürekli konuşabilecekleri bir erkek. İlgi değil, karıştırılmasın. Ayrıca hiçbir erkek %100 oranın da bir kadını anlayamaz ve çözemez. Ancak bu orana yaklaşabilir. Ben kadınları çözdüm diyen bir erkeğe rastlarsanız, uzaklaşın oradan.

Aç Snapchat hesabı, yavaş yavaş snap atmaya başla kendini paylaşmaya başla zamanla özgüvenini yerine getireceğini düşünüyorum bu durumun. İnsanlar beni beğenmez gibi düşünceleri onlara zorla fotonu atarak aşacaksın, yarıyor şahsen bu durum. Zamanla kendini farklı görmeyi bırakıp daha rahat davranırsın.
Ona bulaşılmaz ya, 150 kişiye birden post atan tip dolu.

Geri
Yukarı Alt