Yemek yerken bana bakan kız grubu

Abaza veya sapık damgası yemekten iyidir
Kalbi güzel bir kadına denk gelirsen, şuna emin olabilirsin. Kesinlikle kalbini kırmaz, sapık damgası vurmaz. Ya nazikçe reddeder teşekkür edip, ya da izah eder. Yada kabul eder, sıcak bakar tanışırsınız. Sonu kötü de olsa, kaba davranma. Nazik ve kibar bir adam olmak, seni her zaman bir adım öne taşır. Kalbindeki güzellikleri her zaman görecek, bir kadın vardır bu hayatta.

3 senedir uğraştım ama olmadı. Bu yüzden bu işlere pek iç açıcı bakamıyorum.

Yani ne diyeceğimi bilemedim. Benzer olaylar bana da denk geliyor, yarım saat boyunca bakan bir kız vardı ortam müsait değildi.

Ayrıca testosteron seviyesi artınca da bu durum gerçekleşebilir.

Fotoğrafınız var mı?

Var. Ama buradan atmak istemiyorum. Discord adresiniz var mıdır?
Arkadaşın buraya atmayacağı ne malum? Buraya atılcağında pişman duyabilceğini hissediyorsan, hiç kimseye atma daha iyi.

Şimdi dış görünüş, para en önemli kriterler. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Boşanma oranı da, aynı oranda yükseldi bundan mütevellit. Kitap alırken neye göre alırız? İçinde ki içeriğe göre ama bazı kadınlara göre de dışını beğenmediğimiz kitapları okumayız söylemleri de var. Kadınlar şunu da ister, sürekli konuşabilecekleri bir erkek. İlgi değil, karıştırılmasın. Ayrıca hiçbir erkek %100 oranın da bir kadını anlayamaz ve çözemez. Ancak bu orana yaklaşabilir. Ben kadınları çözdüm diyen bir erkeğe rastlarsanız, uzaklaşın oradan.

Ona bulaşılmaz ya, 150 kişiye birden post atan tip dolu.

Tipini görmeden bir şey demem mümkün değil.

Kendine yakışıklı değil diyen birisinin yakışıklı olması gayet olası ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…