Little Caesars pizzaları. Nefis kenar seçebilirsiniz. 150 TL kupon ve %10 iade veren Sipay gibi bir kartla alabilirsiniz. İki tane orta boy pizzasını yediğimde günde ikinci öğün yemeyi geçeyim, su bile içemiyorum.

Little Caesars pizzaları. 150 TL kupon ve %10 iade veren Sipay gibi bir kartla alabilirsiniz. İki tane orta boy pizzasını yiyince günde ikinci öğün yemeyi geçeyim, su bile içemiyorum.
Bu arada daha 1 hafta önce yedim ve gerçekten güzeldi. 1 tane orta boy yemiştim, tıka basa doymamıştım ancak beni götürecek kadar doyurmuştu açıkçası.

Bu arada daha 1 hafta önce yedim ve gerçekten güzeldi. 1 tane orta boy yemiştim, tıka basa doymamıştım ancak beni götürecek kadar doyurmuştu açıkçası.
Nefis kenar seçerseniz daha iyi oluyor. Şimdi de Pide de Pizza diye bir şey çıkmış. Aradaki “de” bizim Türkçeden bir şey mi, yoksa İspanyolca veya Fransızca mı anlayamadım. İsmi garip olsa da tadı iyi.

Dönerler küçük değil. Siz küçük seçiyorsunuz. Dönere 200-250 gram et bile ekleyebiliyorsunuz. Fiyatlar sebebiyle en ucuz tercihte çok az malzeme oluyor. Sağlam bir döner yerseniz nefes bile alamazsınız.

Dönerin boyunun bir anlamı yok. Büyük ekmeğin içine 1 gram et koysanız da döner sayılır.

Boyum 185 cm civarında ve kilom da çok olmamasına rağmen 250 gram et eklediğim döner gayet rahat doyuruyor. İçinde patates, yeşillik ve birkaç malzeme daha da olunca cidden fazla bile oluyor. Kaç gram et koyuyorsunuz ki?

Ayrıca dönere 400-500 TL vermenize gerek yok. Yemeksepeti gibi bir yerden söylerseniz SEPETTE150 kodu sebebiyle 300 TL civarına getirebiliyorsunuz. İskender tarzı isterseniz daha pahalı olur. Ayrıca üç tane döneri umarım tek başınıza yemiyorsunuzdur. Obezite kaynağı olur.

Hızlı yerseniz doyduğunuzu fark etmiyorsunuz. Dönerin yanında ufak bir içecek de yerseniz bence normal olur ama her gün yenecek bir şey değil. Sağlıklı beslenmek için çeşitli beslenmek gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Master yapabilirsiniz. Ya da evde kendiniz yemek sepeti yerine yemek yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: