Yeni 3D yazıcı almış birine ne tavsiyeler verirsiniz?

Desteklerden biri kırıldı diğerine takıldı oda kırıldı baskı çöp oldu. İlk deneme başarısız..

Makerworld üzerinden bir modelse link atarsanız ben de bir incelemek isterim. Belki öneri sunabiliriz.

Desteklerden biri kırıldı diğerine takıldı oda kırıldı baskı çöp oldu. İlk deneme başarısız.Eki Görüntüle 273745

Bu tarz kocaman ve uzun baskılarda yapıştırıcı kullanın. Risk almaya değmez. Z-hop kapalıysa onu da açın. Çok büyük bir baskıysa parçalara bölün. Eteklerde çok küçük duruyor resimden. O da büyütülebilir.

Son düzenleme:
Şimdi söktüm tüm destekleri incelemek için bazılarında böyle aralıklar var bunlar normal mi emin değilim. Muhtemelen zayıf noktası burasıydı arkasından burdan kırıldı. Görselleri aşağıya bıraktım.

Model dosyası: Spider_Noir.3mf

Arkadaki ceket kısmını yaparken patladı zaten onu tutan destek kırıldı. Ama tabladan değil destek ortadan kırıldı. 20 cm idi figür.

Sanki dişli atlamış gibi duruyor. O katmanın olduğu tüm her yer öyle sağa mı kaymış?

Bir de öyle büyük bir şeyi yekpare basmak anlamsız. Parçalara ayırıp baskı yapman lazım. Her parçayı basmanın bir açısı var kendine özgü, ki altına destek geldiğinde içine etmesin baskının. Figür öyle basılır FDM'de.

Evet desteklerde o katmanda çoğunda aynı iz var, boşluklu duruyor. Elektrik gitmedi durmadı da sebebini anlayamadım. Neden tek parça bastım bilmiyorum 20cm basar dedim herhalde.

Evet desteklerde o katmanda çoğunda aynı iz var, boşluklu duruyor. Elektrik gitmedi durmadı da sebebini anlayamadım. Neden tek parça bastım bilmiyorum 20cm basar dedim herhalde.

İlk X mi Y mi onu anlaman lazım. Oralarda bir şey olmuş motor dişli atlamış. Ya kayışlar çok gevşek, ya masa çok sallantılı ya da ivmelenme, bir şey çok fazla.

Yekpare basmayın. Hele ki böyle bir şeyi asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…