Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Promets

Uzman
Merhaba, KC3000 PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD 1TB satın aldım Amazon Türkiye üzerinden ve satıcısı da Amazon olarak aldım.

Bilgisayarımdaki gen4 M.2 slotuna takdım, dizüstü bilgisayar olduğu için soğutucu olmadan takılı vaziyette. Birçok kutu açılış videosunda Acronis yazılımı için key çıkıyor ama benimkinden çıkmadı. Bu da beni sahte olup olmama konusunda tereddütte bıraktı açıkçası.

Kingston SSD Manager uygulamasında gözüküyor fakat hız testleri bir tık yavaş sanki... SSD'yi ilk taktığımda yaptığım hız testleri izlediğim videolara yakındı ama ısınmaya başlayınca sanki değerler biraz düştü gibi. (Windows IRST driver ile kurulu)

Bilgisayar üzerinde gelen 250GB Micron SSD gen3 M.2 slotunda olmasına rağmen as SSD benchmark programında daha yüksek puan alıyor. (bilgisayar özellikleri i5 12450H, 32 GB RAM)

Sizin bu konuda fikriniz nedir acaba?

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 2.webp
    2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 3.webp
    3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 4.webp
    4.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kingston yazılımı gördüğü sürece sahte olma ihtimali yok diyebilirim. Ayrıca SSD ısındığı zaman performansının düşmesi de gayet doğal bir durum.
Kingston yazılımı gördüğü sürece sahte olma ihtimali yok diyebilirim. Ayrıca SSD ısındığı zaman performansının düşmesi de gayet doğal bir durum.

Çözüm
Değil. Bende 3 hafta önce aldım key çıkmadı fakat sahte ürünlerde kullanılan M.2 SSD maksimum 5000 MB okuma yazma veriyor. Bir de uygulamada gözükmesi zaten gayet kesin bir cevap.