İade için işlemleri başlatacağım. Umarım iade olur. Gelişmeleri yazacağım buraya.
İade olur umarım. Yoksa sorunlu sistem üstüme kalacak gibi duruyor. Gelişmeleri yazacağım buraya.
Montaj olarak istediğim için iade olmuyormuş. Parça değişimi oluyormuş. Eğer gerekirse hepsi değişirmiş. Tüketici hakem heyeti, siz montajlayıp test edip gönderdiniz ben kendim kutuları açıp göndermedim vs desem de bir şey değişmedi. Epey konuştuk 10 dakika civarı. Gönderecekmişim sorun varsa tespit edilecekmiş. Ürün mü sorunluydu, kullanıcı mı yaptı bakılacakmış. Parça değişecekmiş. Gerekirse hepsi değişecekmiş. Yani önce sorun yoksa iade yapamayız derken, sorun var diyince de parça değişimi yaparız iade yapamayıza döndü iş. Benim için talep açtı. Bilgisayarı kutudan çıkartırken video çekmiştim, ana kutusunda bir delik vs var küçük. Sorun görmemiştim. Sinirden bunu ağzımdan kaçırdım maalesef halbuki alakası bile yoktur belki.
14 günde iade hakkım yok mu? Bu nasıl olmuyor onu anlamadım almam gereken aksiyonlar nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.