@ornitorenk, ben Amazon İngiltere'den Amazon satıcılı aldım. Sorunsuz, sıfır kapalı ürün gönderildi. İnternetten 10-15K üstü ürün alınabilir. Neden alınmasın? Bu işler şans işi. Mağazadan alsanız dahi iade ürünü verebiliyorlar. Yaşadım. Sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istemenizi öneririm.

CFI-2116 serisi idi bu konsol acaba bu yeni seri falan diye mi jelatin yoktu? Yoksa kutuda hiç hasar yok kutu üstündeki yapışkan da hasarsız şekilde vardı ürün sıfır gibi kokuyor kol falan da aynı şekilde. Sadece konsolda mavi jelatin yok.

@ornitorenk, ben Amazon İngiltere'den Amazon satıcılı aldım. Sorunsuz, sıfır kapalı ürün gönderildi. İnternetten 10-15K üstü ürün alınabilir. Neden alınmasın? Bu işler şans işi. Mağazadan alsanız dahi iade ürünü verebiliyorlar. Yaşadım. Sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istemenizi öneririm.

Amazon Türkiye de çok iade ürünü gönderiyor. Türk firmalarinda ahlak yok.

İngilteredeysen alırsın tabii hocam. Gel burada al alabiliyorsan güvenip de.

Bende yok öyle bir şey. Üretim hatası veya iade ürünü olabilir.

@ornitorenk, bende mavi jelatin + konsola sarılmış koruyucu yumuşak süngerimsi bir poşet de vardı. Size iade ürünü gelmiş.

Değişime gönderin. Yenisiyle değiştirsinler. Olur da ileride satarsaniz o izler problem çıkarır. Alan kişi neden iade etti o da düşündürücü. Belki de konsolda sorun vardı. Bu riske girmeye hiç değmez.

@ircoas Sizin konsollar CFI 2016 mı? Değilse hangi modeller.

@Toby Fox @ircoas CFI 211X serisi ile ilgili birkaç kutu açılış videosu izledim de mavi jelatin 2025 serisinde yokmuş galiba. Günahını aldık adamların.

Son düzenleme:
CFI-2116 serisi idi bu konsol acaba bu yeni seri falan diye mi jelatin yoktu? Yoksa kutuda hiç hasar yok kutu üstündeki yapışkan da hasarsız şekilde vardı ürün sıfır gibi kokuyor kol falan da aynı şekilde. Sadece konsolda mavi jelatin yok.

İngilteredeysen alırsın tabii hocam. Gel burada al alabiliyorsan güvenip de.

@ircoas Sizin konsollar CFI 2016 mı? Değilse hangi modeller.

@Toby Fox @ircoas CFI 211X serisi ile ilgili birkaç kutu açılış videosu izledim de mavi jelatin 2025 serisinde yokmuş galiba. Günahını aldık adamların.
Benim ki 2016 en sorunsuz surum. Ama o leke yine normal degil. Ciktiysa sorun yok cikmadiysa problem.