Çözüldü Yeni alınan R5 7500X3D & RX 9070 XT sistem kendi kendine kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu arada ben de şimdi fark ettim. Soğutucu ile alakalı bir problem var. Boşta 83 ise oyunlarda sınırı aşar, kendini korumaya alıp kapatır.
Hocam OCCT'yi kapattım, bir anda PC'den gelen ses azaldı. Şimdi geri açtım, derece 37. Neden böyle oldu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam OCCT'yi kapattım, bir anda PC'den gelen ses azaldı. Şimdi geri açtım, derece 37. Neden böyle oldu acaba?

Zaten Segotep 240 kullanmışlar, hazır sistem almadan önce özelleştirmeniz lazım. Montaj hatası olup olmadığını kontrol edin, boştaki sıcaklıkları inceleyin.

CPU testi yapın bi'.

Bir de @michaelscofield dediği gibi CPU testine sokun. Oradan anlaşılır, ama boşta 80 derece ise montaj hatası ya da Pump Failure.

Zaten Segotep 240 kullanmışlar, hazır sistem almadan önce özelleştirmeniz lazım. Montaj hatası olup olmadığını kontrol edin, boştaki sıcaklıkları inceleyin.
Bütçem olsaydı kasayı ve soğutucuyu değiştirecektim, Vento seçeneği vardı ama maalesef yetmedi. "İleride değişirim, bir şey olmaz" deyip aldım ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…