Yeni alınan sisteme Windows kurulumu yaparken donup açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sameeettt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
  • Etiketler Etiketler
    sefer

sameeettt

Üyecik
Daha 2. el PC'yi alali 3 gun falan oldu, SSD'yi yeni aldim ve Windows 10'da kalmis diye Windows 11'e güncellemeye calistim BIOS ekranindan. Sonra gerekli ayarlari yaptim, ardindan Windows simgesi gelip kendi kendine kapatip aciyor, USB'yi çıkarıp normal acmaya calissam bile "otomatik onarima hazirlaniyor" deyip donuyor ve tekrar kapanip aciliyor. 2 tane bilgisayarciya goturdum yapamadilar. Ne yapacagim bununla? (RAM'leri çıkarıp denedik, islemci isinmasinda problem yok, SSD'yi ilk taktigimda bilgisayar okumustu, yani saglam.) İnternette arastirdim ama bunun hakinda hiçbir şey bulamadim.

SSD marka/modeli nedir? Şu an BIOS'a girdiğinde SSD BIOS'ta, boot sekmesinde gözüküyor mu?

ISO dosyasını doğru yazdırdın mı? Farklı USB ile dene bir de.

Micron 2400 SSD kullanıyorum. USB konusunda evet ilk attigimizda hataliydi, sonrasinda baska birinden dogru olduguna emin oldugumuz USB'yi denedik yine ise yaramadi. BIOS'ta SSD gözüküyor.

TPM, Secure Boot ayarlarını kontrol ettin mi BIOS'tan? Açık olmalı.

Sistem bileşenlerini de yazabilir misin? BIOS sıfırlamayı deneyeyebilirsin. Onun dışında deneme amaçlı Windows 10 kur bir de bakalım.

Evet kontrol ettim. Windows 10 da denedik, sonuç ayni. BIOS'u guncelledik gercekten PC'den pek anlayan biri degilim ama elimi daha surmeden sebebinin ne oldugu belli olmayan bir hatayla karsilasmam cok sinir bozucu olmaya basladi.

TPM, Secure Boot ayarlarını kontrol ettin mi BIOS'tan? Açık olmalı.

Sistem bileşenlerini de yazabilir misin? BIOS sıfırlamayı deneyeyebilirsin. Onun dışında deneme amaçlı Windows 10 kur bir de bakalım.

Ekran karti RX6600, islemci Ryzen 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğiniz ISO dosyasının bozuk inmiş olma ihtimali, kurulum yaparken kullandığınız sürücünün de bozuk olma ihtimali var.

Son düzenleme:
İso dosyasını direkt indirme Winrar ile indir. SSD bozuk olma ihtimali var devamlı çöküyorsa.

WinRAR nasıl oluyor bilmiyorum da
En basit tabiri ile dosya sıkıştırma aracı ve sıkıştırılmış dosyaları açma ve yüksek GB dosyaları bozulmadan indirir Sitesinden son sürümü inidir cihazına kur. Onun yardımıyla açabilirsin YouTube videolar da var ne olduğu nasıl kullanıldığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…