Talent

Uzman
Herkese iyi sosyaller.

Geçen Amazon üzerinden Xbox 9. nesil gamepad aldım ve bugün elime hasarsız bir şekilde ulaştı. Kol ile ilgili yapmam gereken bir şey var mı? Ve garanti kapsamına biz mi sokuyoruz yoksa otomatik başladı mı? Süreç nasıl işliyor acaba? İnternet üzerinden elektronik cihaz almadığım için kafama takıldı bu sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan hesabınıza giriş yapıp sağ üstten Register Device derseniz cihazın garanti durumunu görebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamayı indirip Firmware update yapın.

Garanti kendisi başlıyor. Linkteki siteden ölü bölge testi yapıp, sonuçlarını buraya atabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Sonuç böyle. Bir sıkıntı var mı?

Buradan hesabınıza giriş yapıp sağ üstten Register Device derseniz cihazın garanti durumunu görebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamayı indirip Firmware Update yapın.

Bahsettiğiniz Firmware Update ne oluyor acaba? Ve hesaba giriş yapın demişsiniz de benim hangi Outlook hesabı ile giriş yaptığım fark eder mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-11-07 204204.webp
    Screenshot 2024-11-07 204204.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkür ederim. Sonuç böyle. Bir sıkıntı var mı?

Bahsettiğiniz Firmware Update ne oluyor acaba? Ve hesaba giriş yapın demişsiniz de benim hangi Outlook hesabı ile giriş yaptığım fark eder mi?
Kolun yazılımını güncelliyor. Zaten Microsoft'un uygulaması. İkinci sorunuz için ise kolu kaydetmek istediğiniz hesapta oturum açın. Kolu hesaba kaydediyorsunuz ve servis talebi vs açabiliyorsunuz.