0192617362

Uzman
R5500GT, B550 anakart, 32 GB RAM'li bir sistemde eski bien marka 300W PSU kullansam sorun çıkartır mı? Rahat karşılarda sistemin gücünü Power'ın eski olması sorun yaratır mı LG'nin akım ve voltaj korumalı prizini kullanacağım.

APU sistemin guç tüketimi gayet düşük olacaktır. 300W herhangi bir PSU rahatlıkla besleyebilir. Eski olsa da en azından içinde sigorta vardır herhalde, yüksek gerilim için de priz kullanacakmışsınız ki giriş korumaları için yeterli sayılabilir.

Karşılar hocam TDP 65W belirtilmiş CPB ya da PBO ile 80-90W tükettiğini varsayarsak her türlü besler çünkü bilgisayarlarda CPU ve GPU hariç çok güç isteyen bir parça yok.

Bilgisayarımı ilk topladığım sıralar 2200G'yi 180W PSU ile sorunsuz kullanıyordum. APU sistemler elektrik çekmiyor neredeyse, rahatınıza bakabilirsiniz.

APU sistemin guç tüketimi gayet düşük olacaktır. 300W herhangi bir PSU rahatlıkla besleyebilir. Eski olsa da en azından içinde sigorta vardır herhalde, yüksek gerilim için de priz kullanacakmışsınız ki giriş korumaları için yeterli sayılabilir.

Var hocam yeni bakımını yaptım temizledim komple.