Kaykaysürenkedi
Yetkin
Çok düşündüm yorum yapmak için. Hepsinde küfür var o yüzden hiçbir şey yazamıyorum. Biri demiş gençsen 3-4 kişi tut, öbürü ben taşınacağım yetiyor. Kardeşim herkes aynı mı sizinle? Ben tek yaşamak istiyorum evde belki. Sen 4 kişi kalıcan diye bende mi kalacağım? Bu ülkede hiçbir şey yok. Başım ağrıyor 2 hafta geçti randevu yok. Kitap alacağım tanesi 300-350 lira. Bir de utanmadan ilk sayfasına kul hakkı yazmış. Lan hadi oradan! %300 kar ediyorsunuz. Yakınım önceden terziydi. Mağazadan model seçtim attım foroğrafını birkaç gün sonra bana verdi maliyet 150'yi geçmedi dedi. Kumaşı falan kendi aldı her şeyini. Gel gelelim attığım eşofman 1250TL. Ekonomi berbat evet ama baştakiler de bahane ederek milletin içinden geçiyor. Liyakat, karakter, şeref 0. videoda görüyorum, adam arabayla motora çarpıyor motorcu görmedin mi diyor, araç sürücüsü neyse parası veririz diyor. Lan o. Böyle bir şey mi var? Yıllardır televizyondan haberleri izlemem, insanın sadece psikolojisini bozuyor. 50dk cinayet 10Dk'da komik olaylar, bebek videoları. Çok sabırlı bir insan değilim. Beklemekten de nefret ederim. Geçen günlerde eminönü'ne gitmiştim yanlışlıkla mısır çarşısı tarafına girdim. Deniz kenarına inemiyorum. Birisi sürekli durup durup video, fotoğraf çekiyor. En son bir sokakta sıkıştık 15dk hareket edemedik. Kimsede ses seda yok. Herkes paşa paşa bekliyor. Bağırdım biraz sövdüm kendimi tutamayıp. Ben öyle deyince kalabalıktaki sözde adamlar da bağırdı açın lan yolu diye. En sonunda yavaş yavaş açıldı sokak. İleride bir de ne olsun... 5 kişi aynı anda geçebilecek sokaktan 4 sıra bize doğru 1 sıra da biz gidiyoruz. Bu yüzden sıkışmışız. Bağırdım sizin hiçbiriniz insan değil diye. Hakkını arayan yok. Her yerde pislik var. İade ürün yapacağım markette sıra var mış. Sıraya girdim bunu iade edeceğim dedim. Biraz bekleyin diyor bana. Neyse cevap vermedim baktım hala bekliyorum kenarda. Şunu iade alsana ben niye bekliyorum dedim. Bana sıraya geç o zaman dedi. Bu insanlar insanın sabrını sınıyor. Şu an bile sinirlendim yazarken. Arkadaşla konuşuyorum, aldatılmış. Artık dışarı çıkmak istemiyorum, sinir krizi geçiriyorum neredeyse. Saçma sapan hareketler yapıyorlar. Bisikletle arabaya çarptım (aracı sollarken sinyalsiz aniden sola dönmeye kalktı ), şoför görmedim diye özür diliyor, yoldan geçen adam dikkatli olacaksınız diye bana sataşıyor. 30 küsur hızla çarpmışımdır arabaya. Son saniye bisikletten atlayıp bagajın ucundan yan tarafa koşu attım. Koşarak durdum yani, geri geldiğimde bisiklet arabaya girmişti. Benim yerimde başkası olsa hastanelik olmuştu burada kendimi övmek için söylemiyorum, keşke kamera kaydı olsaydı da tekrar bakabilseydim. İsteyek yapmadım çünkü vücut kendi bisikletten atlayıp koşturdu beni. O an sanki sadece izleyici modunda gibiydim. Her neyse yazı iyice amacından çıktı. Dolduğumu anladım ben. Haftada birkaç gün koşuya çıkarım, ya birisi tip tip bakar ya da depar atarken önüme atlarlar. Metroda otururken çocuk çantamdan suyu aldı yanında da 2 kişi daha var. Ver diyeceğim hayır diyecek...hiç cevap vermedim.
Şimdiki geri zekalı yaşıtlarım da TikTok çeksin, kahve hikayesi atsın her gün. Önceden dua ederdim artık beddua ediyorum geberseler de ülke rahatlasa diye. Adidas giydin dünya senin aynen. Araba hikayesi attın tek elinle sollama yaptın evet. En iyisi sensin... Bunlara bir de hakkını vermiş diyen salaklar yok mu? Tek teker yapıyor 300+ basıyor herkes övüyor. Nasıl insansınız la siz? Sizin yüzünüzden çoluk çocuk özeniyor gidiyor kaza yapıyor. Amcam da yıllardır motor sürerdi ta ki geçen kışa kadar. Arkasından et aldılar bacağına yaptılar, ne oldu? Yürürken bile zorlanıyor, ayak bileği ters duruyor. Sosyal medyada bir gönderi adltına yorum yazdım. Telegram'da YKS adına paylaşımlar var herkes birbirine yardımcı oluyor diye. Birisi altına yazmış sapık çok orada diye bana laf ediyor. Sanki git kendini paylaş dedim. İyilik de yaramaz bunlara. 100 iyilik yap 1 kötü ol artık dünyada senden kötü yok.
Özetle gördüğünüz insanları kendiniz gibi sanmayın herkesin özelliği farklı. Başkası adına konuşmayın, yalan söylemeyin. Hakkınızı yedirmeyin. İnsan gibi davranın. Herkesin bir sabrı var, o sabır taşınca 10 dakika öncesinden çok farklı şeyler olur. Daha yazarım da istemiyorum artık, anlayan 1 cümleyle de anlar, anlamayana 1000 cümle kur yine aynı.
Şimdiki geri zekalı yaşıtlarım da TikTok çeksin, kahve hikayesi atsın her gün. Önceden dua ederdim artık beddua ediyorum geberseler de ülke rahatlasa diye. Adidas giydin dünya senin aynen. Araba hikayesi attın tek elinle sollama yaptın evet. En iyisi sensin... Bunlara bir de hakkını vermiş diyen salaklar yok mu? Tek teker yapıyor 300+ basıyor herkes övüyor. Nasıl insansınız la siz? Sizin yüzünüzden çoluk çocuk özeniyor gidiyor kaza yapıyor. Amcam da yıllardır motor sürerdi ta ki geçen kışa kadar. Arkasından et aldılar bacağına yaptılar, ne oldu? Yürürken bile zorlanıyor, ayak bileği ters duruyor. Sosyal medyada bir gönderi adltına yorum yazdım. Telegram'da YKS adına paylaşımlar var herkes birbirine yardımcı oluyor diye. Birisi altına yazmış sapık çok orada diye bana laf ediyor. Sanki git kendini paylaş dedim. İyilik de yaramaz bunlara. 100 iyilik yap 1 kötü ol artık dünyada senden kötü yok.
Özetle gördüğünüz insanları kendiniz gibi sanmayın herkesin özelliği farklı. Başkası adına konuşmayın, yalan söylemeyin. Hakkınızı yedirmeyin. İnsan gibi davranın. Herkesin bir sabrı var, o sabır taşınca 10 dakika öncesinden çok farklı şeyler olur. Daha yazarım da istemiyorum artık, anlayan 1 cümleyle de anlar, anlamayana 1000 cümle kur yine aynı.