Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kutu bağlandıktan sonr aktifleşmesi için verilen resmi süresi 6-8 hafta. Bunu TurkNet diyor.
Bende aktif olması 3-4 hafta sürdü.
PC Uzmanı
Başarılı
Bugün en mutlu günüm. Evimin duvarında TurkNet GigaFiber kutusu gördüm. Yeni bağlanmış. Burası müstakil ev. Aktifleşmesi için sokakta belli başvuru sayısı mı olmalı? Ne zaman aktifleşir?
Hayırlı olsun kutu geldiyse 1 hafta içinde aktifleşir.
Kutu bağlandıktan sonr aktifleşmesi için verilen resmi süresi 6-8 hafta. Bunu TurkNet diyor.
Bende 1 hafta sürmüştü demek ki bölge bölge değişiyor veya benim evde internetim yoktu aradım dedim ne zaman gelirsiniz kurulum için 1 hafta internetsiz kaldıktan sonra geldiler takıp gittiler eve kadar fiberi.
Hocam aktifleşmesi için sokakta belli başvuru sayısı gerekiyor mu? Çünkü burası apartman değil müstakil. Yani sadece ben başvursam aktif edilir mi? Sokakta komple yaşlılar var. Fiberden falan anlamaz kimse.Hayırlı olsun kutu geldiyse 1 hafta içinde aktifleşir.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sizin kutu muhtemelen aktifti, size kuruluma gelmeleri bir hafta sürdü diye düşünüyorum.Bende 1 hafta sürmüştü demek ki bölge bölge değişiyor veya benim evde internetim yoktu aradım dedim ne zaman gelirsiniz kurulum için 1 hafta internetsiz kaldıktan sonra geldiler takıp gittiler eve kadar fiberi.
Çünkü kutu takıldığında önce sinyal aktifleşmesi gerekiyor. Bunun resmi süresi 6-8 hafta ama daha kısa olabiliyor.
PC Uzmanı
Başarılı
Hocam aktifleşmesi için sokakta belli başvuru sayısı gerekiyor mu? Çünkü burası apartman değil müstakil. Yani sadece ben başvursam aktif edilir mi? Sokakta komple yaşlılar var. Fiberden falan anlamaz kimse.
Yok belli başvuru sayısı istenmez çünkü zaten fiber kutu gelmiş belli başvuru istenmez artık teknbir kişi bile olsa kutuyu getirirler mesela bizim apartmanda bir tek ben istiyordum kurdular gittiler 1Gbps kullanıyorum. Ve evet bir tek siz başvurursanız aktif ederler.
Doğru hocam olabilirSizin kutu muhtemelen aktifti, size kuruluma gelmeleri bir hafta sürdü diye düşünüyorum.
Çünkü kutu takıldığında önce sinyal aktifleşmesi gerekiyor. Bunun resmi süresi 6-8 hafta ama daha kısa olabiliyor.
Fiberin aktifleşmesi için bütün mahalledeki fiber çalışmalarının bitmesi gerekiyor hepsini toplu olarak açıyorlar. Herkesin süresi değişiyor ben hatırladığım kadarıyla 2-3 ay beklemiştim.
Bende 3 gün sürmüştü bu arada. Değişebiliyor.
Yeni konular
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-