Yeni başlayanlar için Cruiser kaykaylar iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 519
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

519

Başarılı
Makaleler
8
Daha once cok az kaykay deneyimim var, birkac kez belki binmisimdir. Kaykaya Cruiser sinifi bir seyle baslamak istiyorum. Amatorlerin Cruiser kaykayla bu hobiye baslamasi uygun mu yoksa daha klasik kaykaylara mi bakilmali?

Cruiser kaykaylarda çabuk hızlanma ve üzerinde rahat durma gibi özellikler öne çıkıyor. Standart bir kaykaydan daha uzun olan cruiser kaykaylar ekstra uzunluk bol ayak alanı sağlıyor, daha kolay dönmenize yardımcı oluyor. Cruiser kaykaylar daha çok yumuşak ve yüksek hızda sürüşe odaklanıyor.

Böyle bir bilgi buldum Dechatlon'da. Alsam bunu alırım şahsen. Ama motordan sonra en korktuğum şeydir şunlar. Düşsen betonla birsin ya.

Bu yazıyı ben de basit bir aramayla bulabiliyorum. Asıl istediğim; bu işte kendini geliştirmiş, yıllardır kayan kaykaycı birinden tavsiye almak. Olur ya, denk gelir falan. Şu haliyle yukarıdaki yazının bana pek faydası yok.

Ama motordan sonra en korktuğum şeydir şunlar. Düşsen betonla birsin ya.

Koruyucu ekipman takmayıp yüksek hızlara çıkarsanız evet, ciddi yaralanma ihtimali var. Bu ihtimale karşı düşüncesizlik etmeyerek koruyucu ekipmanlarımı aldım tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…