Ben amaçları nedir ne değildir bilemem. Üst kademeler de hazır değil buna emin olabilirsiniz. Bahsettiğiniz üst kademelerin bahsettiğiniz kadar parası varsa bunların hepsi kül olacak. Tek gerçek para olan altın, gümüş gibi paralar kalacak.Üst kademeler hazır halk değil. Amaçları Dünya nüfusunun yarısını silmek. Hedefleri 3 milyar ama halktan hiç kimseyi değil o üst kademeleri trilyon dolarlarıylan gömecez.
En güzeli. Ben kökenlerim doğrultusunda buranın yerlisi olarak Anadolu’yu parça parça olana kadar koruyacağıma ant içerim.
Detaylar
Kim cevapladı?Üst kademe derken bizimkileri kastetmiyorum. Dünya’nın üst kademesindeki kim olduğu bilinmeyen kişiler. Onları dolarlarıylan gömecez. Eski çağlara teknolojik olarak dönsek yeterli.Ben amaçları nedir ne değildir bilemem. Üst kademeler de hazır değil buna emin olabilirsiniz. Bahsettiğiniz üst kademelerin bahsettiğiniz kadar parası varsa bunların hepsi kül olacak. Tek gerçek para olan altın, gümüş gibi paralar kalacak.
Onlar dünya savaşı sırasında kalacak yerleri ne yapacaklarını hep planladılar. Tek amaçları insanların ölümğne sebep olup dünyanın sahibi olmaları.
Sizin bahsettiğiniz kişilerin elindeki tek güç para. Karşılığı olmadan maliyeti sadece kağıt olan sınırsız para basabiliyorlar. Bu sistemin ellerinden gitmesi işlerine gelir mi sizce?Üst kademe derken bizimkileri kastetmiyorum. Dünya’nın üst kademesindeki kim olduğu bilinmeyen kişiler. Onları dolarlarıylan gömecez. Eski çağlara teknolojik olarak dönsek yeterli.
Red John
Uzman
Avrupa Ingiltere cok kotu durumda da borctan kisitlamalara giden ABD cok mu iyi durumda?Kanada alınsa bile hiçbir şey diyemezler diye düşünüyorum. Elini kolunu sallaya sallaya alır. Avrupa ve İngiltere çok kötü durumda zaten belirttiğin gibi. Göçmen krizi de var ve sağ yükselişte. Bence küresel bir savaş çıkmaz yakın bir zamanda ama göreceğiz, Trump daha yeni geldi başa.
Kesinlikle değil. ABD’nin üst kademelerindekilerin büyüm çoğunluğı Yahudi ve savaşta İsrail’e destek vermesini istiyorlar. Vermezlerse ABD’den elini ayağını çekerler. ABD’nin 28 Trilyon Dolarlık ekonomisinin 18 Trilyon doları balon.Avrupa Ingiltere cok kotu durumda da borctan kisitlamalara giden ABD cok mu iyi durumda?
Red John
Uzman
Buyuk cogunlugundan fazlasi Yahudi kokenli irkci insanlar, bazi arkadaslar Kanada'nin falan Hamas oldugunu dusunuyor galiba.Kesinlikle değil. ABD’nin üst kademelerindekilerin büyük çoğunluğı Yahudi ve savaşta İsrail’e destek vermesini istiyorlar.
Şimdi böyle yazıyoruz da başımıza sonradan bela olmazlar değil miBuyuk cogunlugundan fazlasi Yahudi kokenli irkci insanlar, bazi arkadaslar Kanada'nin falan Hamas oldugunu dusunuyor galiba.
Yeni konular
-
-
Steam 2,97 dolara Internet Cafe Simulator Bundle alınır mı?
- herousta26
-
-
-
-
-
-
MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartta RAM sadece 4. slotta çalışıyor
- BlasterJaxx
-