Yeni bir Türk oyunu olan Black State'in fragmanı yayınlandı

"Yeni bir oyun fragmanı" çıktı mı deseydi konuyu açan kişi? Türk olduklarını belirtecek tabii ki.

Türk oyunu vurgusu var diyorum global oyun diyorsun türklük neden o zaman diyorum Türk olmasın mı diyorsun. Black State'in fragmanı yayınlandı ile Türk oyunu olan Black State'in fragmanı yayınlandı arasında fark var. Onu soruyorum.

İfadeler: 444
Türk oyunu vurgusu yapmamın sebebi, direk başlığa ''Black State'in fragmanı yayınlandı'' desem, kimsenin umurunda olmazdı. Diğer sebep ise Türkiye'den böyle bir iş görmedik, bu yüzden de Türklük vurgusu yaptım.

İfadeler: 99

Türkiye için pazarlaması yapılır diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Tamam da bu ne saçma şey? Türklük duygusu sömüren oyun dediğin şey Zula gibi oyundur mesela her yere yazar yaşasın Türkiye cart curt diye.

Türk bir geliştiricinin yaptığı oyunu desteklemek adına bu konu başlığı atılması normal değil mi?

MGS kokuları geldi burnuma, şimdi Kirazoğlu'ndan izledim de geldim. Güzel bir işe benziyor hayırlısı.

Güzel bir işe benziyor ama mekanikler ve çizim tarzı klişe geldi.

Yine de ön siparişten uzak durmak hayırlısı, umarım oyun çıkış yaptığında yüzeylerin dokuları fragmandaki gibi pürüzsüz olmaz.

Bir de AI aptala benziyor, mobil FPS oyunlarındaki düşmanlar gibi bir araya toplanmışlar.

Yapan ekip açıklamasında bunu oyun içi motorla yaptıklarını söyledi. Ve şu anki hali bu fragmandan daha iyiymiş. Ne kadar inanırsın bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…