Türk oyunu vurgusu var diyorum global oyun diyorsun türklük neden o zaman diyorum Türk olmasın mı diyorsun. Black State'in fragmanı yayınlandı ile Türk oyunu olan Black State'in fragmanı yayınlandı arasında fark var. Onu soruyorum.
Türk oyunu vurgusu var diyorum global oyun diyorsun türklük neden o zaman diyorum Türk olmasın mı diyorsun. Black State'in fragmanı yayınlandı ile Türk oyunu olan Black State'in fragmanı yayınlandı arasında fark var. Onu soruyorum.
Türk oyunu vurgusu yapmamın sebebi, direk başlığa ''Black State'in fragmanı yayınlandı'' desem, kimsenin umurunda olmazdı. Diğer sebep ise Türkiye'den böyle bir iş görmedik, bu yüzden de Türklük vurgusu yaptım.
Türk oyunu vurgusu yapmamın sebebi, direk başlığa "Black State'in fragmanı yayınlandı" desem, kimsenin umurunda olmazdı. Diğer sebep ise Türkiye'den böyle bir iş görmedik, bu yüzden de Türklük vurgusu yaptım.