6159

Uzman
Türk Telekom "yeni değerli Prime 65 GB" tarifesi 12 ay boyunca 573 TL fiyat veriyor. 65 GB + 3000 DK + 250 SMS ve sınırsız sosyal medya (YouTube, Instagram, Facebook ve X). Sizce almaya değer mi?

Diğer sorum: Sosyal medya interneti öncelikli olarak sınırsız olandan mı yoksa 65 GB olan kısımdan mı kullanacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom "yeni değerli Prime 65 GB" tarifesi 12 ay boyunca 573 TL fiyat veriyor. 65 GB + 3000 DK + 250 SMS ve sınırsız sosyal medya (YouTube, Instagram, Facebook ve X). Sizce almaya değer mi?

Diğer sorum: Sosyal medya interneti öncelikli olarak sınırsız olandan mı yoksa 65 GB olan kısımdan mı kullanacak?

Babamda 70GB hali var. Eğer kullanacağınız yerlerde iyi çekiyorsa alın derim.

Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim ucuz olduğu için fakat hiç çekmiyor ve ben şehir merkezindeyim.

25GB 1500DK 250SMS e türktelekomda 470TL veriyordum ayrıca kendi evimde bile telefonla konuşamıyordum. Sürekli balkona çıkmam gerekiyordu. Turkcell'de 40GB internet 1000DK 250SMS olan hatta vergiler dahil 390TL ye geçtim. Bence birde turkcell e bakın yanlış hatırlamıyorsam 60GB olan pakette vardı ve türktelekom'dakinden ucuz

https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/sosyal-medya-paketi/sinirsiz bende geçmeyi düşünüyordum ancak şöyle birkaç konu ile karşılaştım hocam. İsterseniz bunlara da bir göz atın.