Samurai

Yetkin
Türk Telekom "yeni değerli Prime 65 GB" tarifesi 12 ay boyunca 573 TL fiyat veriyor. 65 GB + 3000 DK + 250 SMS ve sınırsız sosyal medya (YouTube, Instagram, Facebook ve X). Sizce almaya değer mi?

Diğer sorum: Sosyal medya interneti öncelikli olarak sınırsız olandan mı yoksa 65 GB olan kısımdan mı kullanacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom "yeni değerli Prime 65 GB" tarifesi 12 ay boyunca 573 TL fiyat veriyor. 65 GB + 3000 DK + 250 SMS ve sınırsız sosyal medya (YouTube, Instagram, Facebook ve X). Sizce almaya değer mi?

Diğer sorum: Sosyal medya interneti öncelikli olarak sınırsız olandan mı yoksa 65 GB olan kısımdan mı kullanacak?

Babamda 70GB hali var. Eğer kullanacağınız yerlerde iyi çekiyorsa alın derim.

25GB 1500DK 250SMS e türktelekomda 470TL veriyordum ayrıca kendi evimde bile telefonla konuşamıyordum. Sürekli balkona çıkmam gerekiyordu. Turkcell'de 40GB internet 1000DK 250SMS olan hatta vergiler dahil 390TL ye geçtim. Bence birde turkcell e bakın yanlış hatırlamıyorsam 60GB olan pakette vardı ve türktelekom'dakinden ucuz

https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/sosyal-medya-paketi/sinirsiz bende geçmeyi düşünüyordum ancak şöyle birkaç konu ile karşılaştım hocam. İsterseniz bunlara da bir göz atın.