Diğer uygulamadan daha iyi yaşadığım sorunların hepsi gitmiş; bunu kullanacağım bundan sonra.
Daha çok özellik ve bugfix yolda hocam. Umarım herkesin işine yarar.

Elinize sağlık, gayet başarılı. Ancak FiveM sunucuları Discord Whitelist altyapısı gerektirdiğinden Discord'un web sürümü işimize yaramıyor. VodafoneNET tarafında @cagritaskn'ın SplitWire aracında sadece Zapret çalışıyordu. Daha sonra @alimali'nin hazırladığı Zapret aracını denedim fakat günlerdir kapanmayan modemime az önce ISS tarafından uzaktan reset atıldığını düşünüyorum. Modem gidip geldi ve artık Zapret de çalışmıyor. :) Görünen o ki tek çözüm, ProtonVPN Plus alarak split tunneling üzerinden Discord'a bağlanmak...
Discord Whitelist altyapısı olarak bahsettiğiniz durumu biraz açıklar ya da örnek gösterirseniz destek eklemeye çalışırım hocam. Örnek bir whitelist botuna sahip sunucu gönderirseniz test edip destek ekleyebiliriz.

Son düzenleme:
Daha çok özellik ve bugfix yolda hocam. Umarım herkesin işine yarar.

Discord Whitelist altyapısı olarak bahsettiğiniz durumu biraz açıklar ya da örnek gösterirseniz destek eklemeye çalışırım hocam. Örnek bir whitelist botuna sahip sunucu gönderirseniz test edip destek ekleyebiliriz.
Selamlar hocam. FiveM platformunda kullandığımız txAdmin isimli eklenti sayesinde Discord sunucularında yer alan belirli bir role sahip kişilerin ilgili sunucuya girmesine olanak sağlayabiliyoruz fakat web taraflı uygulamalarda "identifier" doğrulanamıyor. WebCord kullanırken fark ettim bu durumu o yüzden mecburen standart uygulamaya dönmek durumunda kaldık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-10 132724.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-10 132724.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 4
Selamlar hocam. FiveM platformunda kullandığımız txAdmin isimli eklenti sayesinde Discord sunucularında yer alan belirli bir role sahip kişilerin ilgili sunucuya girmesine olanak sağlayabiliyoruz fakat web taraflı uygulamalarda "identifier" doğrulanamıyor. WebCord kullanırken fark ettim bu durumu o yüzden mecburen standart uygulamaya dönmek durumunda kaldık.
Hocam testleri efektif gerçekleştirmem adına sunucu davet bağlantısı gönderebilir misiniz acaba ?