Detaylar
Kim cevapladı?Bence oyun çok çeşitli ve eğlenceli duruyor. Alınabileceğini düşünüyorum fakat Xbox Game Pass'e de geleceği için oradan oynamak daha mantıklı geliyor. İlerideki çıkacak olan DLC'lere sahip olmak için de premium sürümü almamız gerekiyormuş sanırım. Bende alıp almamak arasında gidip geliyorum.
Bence oyun çok çeşitli ve eğlenceli duruyor. Alınabileceğini düşünüyorum fakat Xbox Game Pass'e de geleceği için oradan oynamak daha mantıklı geliyor. İlerideki çıkacak olan DLC'lere sahip olmak için de premium sürümü almamız gerekiyormuş sanırım. Bende alıp almamak arasında gidip geliyorum.
Normalde bende Game Pass ile oynamayı düşünüyordum fakat CS'den 70 dolarlık drop çıkarınca oyun bedavaya gelmiş oldu alıp almama konusunda kararsızım para Steam'de direk sattım 70 dolara.
O zaman alın gitsin sonuçta ne kaybedersiniz kiNormalde bende Game Pass ile oynamayı düşünüyordum fakat CS'den 70 dolarlık drop çıkarınca oyun bedavaya gelmiş oldu alıp almama konusunda kararsızım para Steam'de direk sattım 70 dolara.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
CS'den pahalı bir drop düşürdüm onu sattım oyunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Önceki Doom oyunlarını severek oynamıştım.
Az önce yeni çıkmış trailer videosunu izledim. İlk Trailer'dan zaten oyunu çok sevmiştim ikincisi ile beraber oynama isteğim daha da arttı.
Diğer oyunlarını sevdiğseniz benim düşüncem kesinlikle oynamalısınız.
Blackraven
Üstün
Oynamadığınız hiçbir oyuna para vermeyin. Ne olacak %200 zam mı yapacaklar? Bugün de alsanız aynı fiyat çıktığı zaman da alsanız aynı fiyat. Bekleyin, incelemeye videoları çıksın sonra sararsa alırsınız.
- Makaleler
- 6
DOOM serisinden yine kusursuz bir oyun çıkacağını düşünsem de @Blackraven hocam haklı. Henüz çıkmamış ve oynanışı ne düzeyde, optimizasyonu ne düzeyde bilmediğimiz oyuna para vermek pek mantıklı değil.