O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 8 Mart 2025 #1 DDU ile önceki sürücümü kaldırıp, yeni ekran kartımı taktıktan sonra NVIDIA'yı yükledim ancak tüm oyunlardan atıyor, yardımlarınızı bekliyorum. The Hunter oyununda dump dosyası verdi, Başka oyunda crashreport vs. vermedi maalesef.
DDU ile önceki sürücümü kaldırıp, yeni ekran kartımı taktıktan sonra NVIDIA'yı yükledim ancak tüm oyunlardan atıyor, yardımlarınızı bekliyorum. The Hunter oyununda dump dosyası verdi, Başka oyunda crashreport vs. vermedi maalesef.
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 8 Mart 2025 #2 OnurSSRS dedi: DDU ile önceki sürücümü kaldırıp, yeni ekran kartımı taktıktan sonra NVIDIA'yı yükledim ancak tüm oyunlardan atıyor, yardımlarınızı bekliyorum. The Hunter oyununda dump dosyası verdi, Başka oyunda crashreport vs. vermedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve sürücü sürümü ne? Ayrıca dump dosyasını da atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
OnurSSRS dedi: DDU ile önceki sürücümü kaldırıp, yeni ekran kartımı taktıktan sonra NVIDIA'yı yükledim ancak tüm oyunlardan atıyor, yardımlarınızı bekliyorum. The Hunter oyununda dump dosyası verdi, Başka oyunda crashreport vs. vermedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve sürücü sürümü ne? Ayrıca dump dosyasını da atabilir misiniz?
KS KS O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 8 Mart 2025 #3 Ekran kartı GT1030'dan RTX4060 Ti'a yükseltme yaptım. Ekran kartım: MSI RTX4060 Ti. Önerdiğiniz online ücretsiz dosya yükleme web sitesi nedir? Artı 0 Eksi
Ekran kartı GT1030'dan RTX4060 Ti'a yükseltme yaptım. Ekran kartım: MSI RTX4060 Ti. Önerdiğiniz online ücretsiz dosya yükleme web sitesi nedir?
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 8 Mart 2025 #4 OnurSSRS dedi: Ekran kartı GT1030'dan RTX4060 Ti'a yükseltme yaptım. Ekran kartım: MSI RTX4060 Ti. Önerdiğiniz online ücretsiz dosya yükleme web sitesi nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri sildim dediniz... Hangi sürücü sürümü yüklü? NVIDIA App yüklüyse bakabilirsiniz. Driver Booster gibi uygulamalardan yüklemediniz umarım. Dosya yükleme olarak Google Drive kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
OnurSSRS dedi: Ekran kartı GT1030'dan RTX4060 Ti'a yükseltme yaptım. Ekran kartım: MSI RTX4060 Ti. Önerdiğiniz online ücretsiz dosya yükleme web sitesi nedir? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri sildim dediniz... Hangi sürücü sürümü yüklü? NVIDIA App yüklüyse bakabilirsiniz. Driver Booster gibi uygulamalardan yüklemediniz umarım. Dosya yükleme olarak Google Drive kullanabilirsiniz.
KS KS O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 8 Mart 2025 #5 doiya dedi: Sürücüleri sildim dediniz... Hangi sürücü sürümü yüklü? NVIDIA App yüklüyse bakabilirsiniz. Driver Booster gibi uygulamalardan yüklemediniz umarım. Dosya yükleme olarak Google Drive kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, Driver Booster kullanmadım. tekrar NVIDIA'nın sayfasına giderek NVIDIA APP'i kullanarak indirdim. Artı 0 Eksi
doiya dedi: Sürücüleri sildim dediniz... Hangi sürücü sürümü yüklü? NVIDIA App yüklüyse bakabilirsiniz. Driver Booster gibi uygulamalardan yüklemediniz umarım. Dosya yükleme olarak Google Drive kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, Driver Booster kullanmadım. tekrar NVIDIA'nın sayfasına giderek NVIDIA APP'i kullanarak indirdim.
doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 8 Mart 2025 #6 OnurSSRS dedi: Hayır, Driver Booster kullanmadım. tekrar NVIDIA'nın sayfasına giderek NVIDIA APP'i kullanarak indirdim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir de manuel sürücü kurulumu yapın. DDU ile kaldırdıktan sonra manuel olarak indirdiğiniz sürücüyü kurun. İndireceğiniz site. Artı 0 Eksi
OnurSSRS dedi: Hayır, Driver Booster kullanmadım. tekrar NVIDIA'nın sayfasına giderek NVIDIA APP'i kullanarak indirdim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir de manuel sürücü kurulumu yapın. DDU ile kaldırdıktan sonra manuel olarak indirdiğiniz sürücüyü kurun. İndireceğiniz site.
KS KS O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 8 Mart 2025 #7 Evet bunu deneyecektim ancak yeni ekran kartı tecrübesizliğim var kusuruma bakmayın, hemen deniyorum... Artı 0 Eksi
Evet bunu deneyecektim ancak yeni ekran kartı tecrübesizliğim var kusuruma bakmayın, hemen deniyorum...