Aglamak dedigin gozyasi dokmesiyse duygusal olarak kediler gozyasi dokmez; enfeksiyon, alerji vb. bir hastaligi vardir. British Shorthair ozelinde adi ''Entropion'' diye gecen kirpiklerin ice donmesi hastaligi cok sik yasaniyor.
Kedin bunalıma girmis. Zamanla gecer tabii ki. Ona ait surekli yattigi yer var mi? Oranin kokusunu alsa belki bir nebze rahatlardi. Kediler cok farkli canlilar hemen sıkılıyorlar.
O hayvan degil kedi. Kedi duzelir bir kac haftaya merak etme. Sadece bunalima girmis. Seni isirmasi bu yuzden. Umarim asilari vardir. Bende kedimi baska yere goturdugumde ayni sorunu yasayacagim gibi burada cok mutlu istedigi zaman disari cikip giriyor.
O hayvan degil kedi. kedi duzelir birkaç haftaya merak etme. Sadece bunalima girmis. Seni isirmasi bu yuzden. Umarim asilari vardir. Bende kedimi baska yere goturdugumde ayni sorunu yasayacagim gibi burada cok mutlu istedigi zaman disari cikip giriyor.
Tabii ki var, hayvan dediğime bakmayın önemsemiyorum gibi durmasın haha, sahiplendiğimden beri tüm sağlık kontrollerini yapıyorum ve düzgün mamalar veriyorum merak etmeyin. Dışarı çıkıp girmesi sıkıntı olabilir ama demeden geçemeyeceğim. Çok fazla tanıdığım var ev kedilerini dışarı saldıkları için fip, gençlik hastalığı gibi problemler yaşayan.
Tabii ki var, hayvan dediğime bakmayın önemsemiyorum gibi durmasın haha, sahiplendiğimden beri tüm sağlık kontrollerini yapıyorum ve düzgün mamalar veriyorum merak etmeyin. Dışarı çıkıp girmesi sıkıntı olabilir ama demeden geçemeyeceğim. Çok fazla tanıdığım var ev kedilerini dışarı saldıkları için fip, gençlik hastalığı gibi problemler yaşayan.