Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Kedin bunalıma girmis. Zamanla gecer tabii ki. Ona ait surekli yattigi yer var mi? Oranin kokusunu alsa belki bir nebze rahatlardi. Kediler cok farkli canlilar hemen sıkılıyorlar.
Yatağımda yatıyor şu an genel olarak, aldığım yatakları kullanmıyor asla.
Ağlasın çıkarma dostum. Bizde de 2 tane kız var. Çıkarmaya başladık dönüyorlardı eve sonra hastalık kaptılar.
Çıkarma dediğim evden çıkarma değil, apartman koridorunu gösteriyorum dışarıda bir şey olmadığını anlasın diye.
Yatağımda yatıyor şu an genel olarak, aldığım yatakları kullanmıyor asla.
Eski yataginin ustundeki esyalari atmasaydin bunalima girmezdi.
Ethem Efe
Üstün
Eski yataginin ustundeki esyalari atmasaydin bunalima girmezdi.
Eski yatağı yok hayvanın, anlatamadım sanırım. Genel olarak benim yatağımda yatıyor hayvan zaten sadece. Kendine özel bir alanı yok.
O hayvan degil kedi.Eski yatağı yok hayvanın, anlatamadım sanırım. Genel olarak benim yatağımda yatıyor hayvan zaten sadece. Kendine özel bir alanı yok.
Ethem Efe
Üstün
O hayvan degil kedi.kedi duzelir birkaç haftaya merak etme. Sadece bunalima girmis. Seni isirmasi bu yuzden. Umarim asilari vardir. Bende kedimi baska yere goturdugumde ayni sorunu yasayacagim gibi burada cok mutlu istedigi zaman disari cikip giriyor.
Tabii ki var, hayvan dediğime bakmayın önemsemiyorum gibi durmasın haha, sahiplendiğimden beri tüm sağlık kontrollerini yapıyorum ve düzgün mamalar veriyorum merak etmeyin. Dışarı çıkıp girmesi sıkıntı olabilir ama demeden geçemeyeceğim. Çok fazla tanıdığım var ev kedilerini dışarı saldıkları için fip, gençlik hastalığı gibi problemler yaşayan.
Dogru haklisin artik cok gec gibi. Allah uzun ve saglikli ömürler nasip etsin onlara. Elimden pek fazla sey gelmiyor.Tabii ki var, hayvan dediğime bakmayın önemsemiyorum gibi durmasın haha, sahiplendiğimden beri tüm sağlık kontrollerini yapıyorum ve düzgün mamalar veriyorum merak etmeyin. Dışarı çıkıp girmesi sıkıntı olabilir ama demeden geçemeyeceğim. Çok fazla tanıdığım var ev kedilerini dışarı saldıkları için fip, gençlik hastalığı gibi problemler yaşayan.
Ethem Efe
Üstün
Dogru haklisin artik cok gec gibi. Allah uzun ve saglikli ömürler nasip etsin onlara. Elimden pek fazla şey gelmiyor.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah diyelim tüyü kadar ömrü olsun.
Amin.Çok teşekkür ediyorum. İnşallah diyelim tüyü kadar ömrü olsun.