Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Donanım hızlandırma büyük ihtimalle ekran kartında bozuk. Yapman gerekeni anlatıyorum sana hocam;
MPO kapatman gerekiyor. Aşağıdaki Regedit dosyasını indir üstüne çift tıkla gelen soruya evet de bilgisayarı yeniden başlat. Sorun ortadan kalkacaktır.
mpo_disable.reg
Yukarıdaki işlem sorunu çözmez ise yapılan değişikliği geri almak için alttaki dosyayı indirin çift tıklayın gelen soruya evet deyin.
mpo_restore.reg
MPO kapatman gerekiyor. Aşağıdaki Regedit dosyasını indir üstüne çift tıkla gelen soruya evet de bilgisayarı yeniden başlat. Sorun ortadan kalkacaktır.
mpo_disable.reg
Yukarıdaki işlem sorunu çözmez ise yapılan değişikliği geri almak için alttaki dosyayı indirin çift tıklayın gelen soruya evet deyin.
mpo_restore.reg
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
DDU ile grafik kartınızın sürücüsünü kalıntı bırakmadan güvenli bir biçimde kaldırabilirsiniz!
- Enes3078
- ddu display driver uninstaller gpu sürücü kaldırma
- Sistem Araçları
Bunu kullanın ardından en güncel sürücüyü yeniden indirip yükleyin sorun çözülecektir.
Yaptım şuanlık düzeliyor ancak 1 2 gün sonra tekrar ekran gidiyor bu sorunu cidden anlamadım.DDU ile grafik kartınızın sürücüsünü kalıntı bırakmadan güvenli bir biçimde kaldırabilirsiniz!
- Enes3078
- ddu display driver uninstaller gpu sürücü kaldırma
- Sistem Araçları
Bunu kullanın ardından en güncel sürücüyü yeniden indirip yükleyin sorun çözülecektir.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Nasıl gidiyor daha spesifik açarsan oyun oynarken mi? Video izlerken mi? Boşta dururken mi?
Ekran kartı sürücüsü nasıl çözküyor,
İşlemci, RAM, ekran kartı için herhangi bir overclock veya undervolt işlemi yaptın mı?
İşlemci, RAM, ekran kartı için herhangi bir overclock veya undervolt işlemi yaptın mı?
Nasıl gidiyor daha spesifik açarsan oyun oynarken mi? Video izlerken mi? Boşta dururken mi?
Oyun oynuyorum mesela Alt Tab attım Google'dan bir şey bakacaktım. Görüntü tekrardan gitti bir anda. Hiçbir overclock veya undervolt yapmadım. Mesela her DDU sonrası chipset driveri siliniyor ve yüklemeyi unutuyorum bu sebep oluyor olabilir mi?
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Donanım hızlandırma büyük ihtimalle ekran kartında bozuk. Yapman gerekeni anlatıyorum sana hocam;
mpo_disable.reg
mpo_restore.reg
mpo_disable.reg
mpo_restore.reg
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Önce bir dene tekrar yukarıda attığım videoyu bak bakalım takılma var mı siyah ekrana düşüyor mu?
Son olarak eğer iki farklı 8 pin girişi var ise ekran kartında alttaki resmi iyi incele ve ekran kartı ile güç kaynağı bağlantısını doğru yaptığından emin ol.
Son olarak eğer iki farklı 8 pin girişi var ise ekran kartında alttaki resmi iyi incele ve ekran kartı ile güç kaynağı bağlantısını doğru yaptığından emin ol.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra