Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Sen steam dışı para akışından bahsediyorsun. O zaman tabii paran gider.Hesabı çalınanlar için iyi ama örnek olarak siz bir skin alacaksınız alıcı ile yüz yüze buluşup 5k para verdiniz diyelim. Adam size orada skini teslim eder. Daha sonra 7 gün içinde sizle ayrıldıktan sonra itemi geri alır. Olan sizin 5k'ya ve alamadığınız skine olur. Buna da dolandırıcılık denir![]()
dodo61
Uzman
Ha dış ha iç. Mantık aynı mantık. Satıcı için değil alıcı için sıkıntı.Sen steam dışı para akışından bahsediyorsun. O zaman tabii paran gider.
Evet Steam üçüncü parti bir siteden ödenen paranın Log'unu tutamıyor. Ben seninle gerçek hayatta anlaşıp nakit olarak 100 dolarını alsam ve karşılığında anlaştığım Skin'i sana gönderip ertesi gün çeksem nasıl olur? Valve'ın tuttuğu log'ların konu ile alakası ne?
Yapılan takas Steam kayıtlarında görünmüyor mu?
Koneko Toujou
Üstün
Valve şöyle şeylerle uğraşmak yerine VAC'ı geliştirsin bu sistemlere gerek kalmaz zaten. Nefret ediyorum şu 3.parti site engelleme meraklarından.
Bu durumda kazanan taraf API key olmadan takas yaptırmayan 3. parti siteler oldu, BUFF163 şu an olsa içinden geçerdi piyasanın.
API key zaten çoğu p2p sitesinde var. Çok nadir ve bilinmediklerde yok.
SF26
Üstün
CSFloat zorunlu tutmuyor API'yi, takas için zorunlu tutanlardan bahsediyorum.API key zaten çoğu p2p sitesinde var. Çok nadir ve bilinmediklerde yok.
Loutermilch
Başarılı
Hocam ne yapacaksın Steam desteğe yazıp nakit ödediğini mi kanıtlayacaksın? Banka dekontu falan mı atacaksın? Steam destek böyle şeylerle uğraşmaz, dolandırılmasaydın kardeşim der.
Yeni konular
-
-
Satılık Furycube F75 Ultra + HyperX Cloud III S Wireless
- michaelscofield
-
-
-
-
-