Detaylar
Kim cevapladı?I use awesome.
Son düzenleme:
Kerim Demirkaynak
Uzman
Bende de yok.
Koneko Toujou
Üstün
Mobilde fark ettim ilk önce. Şimdi PC sürümüne de eklenmiş. Nasıl buldunuz? Ben saçma buldum. Logosunun rengi de değişme aşamasında bu arada. Mobilde daha pambeye çalan bir kırmızı rengi var mesela.
Eki Görüntüle 81052
Bana gelmemiş daha. Ama gereksiz buldum daha fazla animasyon işleyeceği için tarayıcıda daha fazla kaynak kullandırtır yüksek ihtimal.
Bir yerden sonra göz yoruyor o da keşke hızını ayarlayabilsek
Bu çekiğim görsel PC YouTube Music'ten. Ancak mobilde her yerde var.
Ya sitelerinde tonla hata var. Yorumlar vesaire gözükmüyor ama adamlar hale hotbarı yenileme derdinde.
Ona hot buna bar hotbar. (Anlayan anladı
)
Ya sitelerinde tonla hata var. Yorumlar vesaire gözükmüyor ama adamlar hale hotbarı yenileme derdinde.
Ona hot buna bar hotbar. (Anlayan anladı
Çok da değişmemiş aslında kaydırma tutacağının etrafına efekt eklemişler.Mobilde fark ettim ilk önce. Şimdi PC sürümüne de eklenmiş. Nasıl buldunuz? Ben saçma buldum. Logosunun rengi de değişme aşamasında bu arada. Mobilde daha pambeye çalan bir kırmızı rengi var mesela.
Dosya Ekleri
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Invidious kullandığımdan dolayı geldiğini bile fark etmedim.Mobilde fark ettim ilk önce. Şimdi PC sürümüne de eklenmiş. Nasıl buldunuz?
Biraz daha pembeye çalıyor son kısımları. Süreyya hanım denebilir ama gene de konu açmak istedim.